Pagina's

zondag 19 november 2017

Beetje bezig met ... Sinterklaas
Ja hoor, hij is er weer! Sinterklaas.
Al in de week voor de intocht, was het Mini-meisje als in de ban. En dat mag nog, want als zevenjarige behoort ze nog tot de goedgelovigen. Ze is er zo mee bezig, dat we denken dat dit het laatste jaar is....

Dus na de intocht kwam de doos van zolder. De doos met Sinterklaasspul om het huis een beetje op te leuken. Het mooie dit jaar daar aan is dat het al echt een traditie wordt met die doos, want ik hoefde hem niet eens zelf van zolder te halen, dat deden de meisjes al :-)

Sinterklaas van het Mini-meisje
En nog een keer Mini-meisje. Mama  mocht de letters doen....

Enfin, als je mijn blog al langer volgt, dan weet je dat het Sinterklaasfeest elk jaar uitgebreid langs komt. Klik maar hier. Op de school van de meisjes versierde ik al eens ramen (in 2015 en 2016) en vorig jaar gingen we in huis ook los (klik hier).
Dus dit jaar was na het uitpakken van de doos de volgende vraag: mogen we op de ramen tekenen?

Midi-meisje pakte het professioneel aan: net als vorig jaar had ze al een ontwerp voor een meisjespiet. En voor het paard haalde ze haar inspiratie van het wereldwijde web!


Tenslotte nog een Sinterklaas van het Maxi-meisje die op de andere deur staat. Kortom, het ziet er weer stemmig uit bij ons thuis. Ik hoop dat de Sint het weet te waarderen. In elk geval is hij ons dit weekend niet vergeten!Morgen de resultaten van mijn hand op dit blog!

2 opmerkingen:

Sarah zei

Wat leuk! Xx

Ageeth Mooij zei

Zo'n leuke tijd! Bij ons is het al weer jaren geleden, jongste is inmiddels 12. Hij werd te vroeg geïnformeerd door het etterbakje van een kleinzoon van de overbuurvrouw. Er vielen tranen...
Ik wens jullie veel plezier en het ziet er al geweldig leuk uit!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!