Pagina's

zondag 26 november 2017

Beetje bezig met ... raamtekenen en SinterklaasVorige week zaterdag zag je hier de tekeningen die mijn dochters maakten op onze ramen. Op het raam in de zithoek heb ik daar zelf ook nog wat aan toegevoegd. Met letters, een Klaas en een Pietje.Wat is het toch een gedoe om een raamtekening netjes op de foto te krijgen!Binnen, buiten, ik krijg het niet netjes voor elkaar. Uiteindelijk heb ik de foto hierboven buiten genomen, met de gordijnen dicht en daarna in een fotobewerkingsprogramma gespiegeld en de kleuren omgekeerd. Zo krijg je toch nog een beetje een idee van mijn tekening :-)

 

Tenslotte haalde ik uit het boekje van Karin Luttenberg ook nog wat inspiratie qua "krijt-gordijn" :-)Niet alleen thuis ook op school deed ik aan #raamtekenen. De juf van het Mini-meisje vroeg of ik de ramen van de klas onder handen wilde nemen.

 
 

Samen met het Midi-meisje en wat voorbeelden van www.raamtekenen.nl ging ik op een woensdagmiddag aan de slag. (Klik op de link en ontwaar ontzettende leuke gratis (!) sjablonen gemaakt door Anke (van www.ankepanke.nl).Nog wat letters erbij en klaar was het klasje.
(ook hier weer geen fotografische hoogstandjes maar wel een indruk van het geheel :-) )


Je hebt nog een week om je raam zelf van een tekening te voorzien. Ik heb de tekening van het Midi-meisje van vorige week (zie hier) en het liedje hierboven ingescand. Even printen en dan heb je ook een leuk raam!


1 opmerking:

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!