Pagina's

donderdag 31 maart 2016

Beetje bezig met ... Charles & KlaasBeide rompers van vandaag gingen onlangs op de post richting het zuiden.
Als Charles straks kan praten dan zegt hij 'Bonma' tegen Kudrun, een Belgische letter-boekbind-Facebook-vriendin van mij. :-) Ik ontmoette haar hier.


 

En als Klaas straks groter is, dan krijgt hij vast een stempel met zijn naam erop. Zijn Belgische mama, maakt hele mooie. Ik volg haar al een poos en ik ben blij met haar inspiratie, dus als dank daarvoor stuurde ik een kraamkado. Klik maar even hier naar het blog van Karen.

donderdag 10 maart 2016

Beetje bezig met ... Eefje, Noralie, Liene & Bram
Eefje is de dochter van Lnnk, van Lonneke dus, blogger achter Bringing Happiness. Ik volg haar al best een poos. Lonneke blogt al heel lang, ze heeft een mooie stijl van inrichten van haar interieur, maakt prachtige foto's en freebies. En één van de dingen die ik van haar heb geleerd is om gewoon de foto's voor dit blog zelf te maken, zodat je ook geen "gedoe" krijgt met anderen.Dus toen er in januari een klein meisje bij kwam in haar gezin, heb ik gevraagd of ik een rompertje mocht opsturen. Op de achterkant deze keer niet de naam van de trotse ouders en de grote zus, maar het logo van haar blog :-)


De dames van Mooi van de Algemeer zijn met zijn drietjes en twee van hen zochten een kraamcadeautje. Eentje voor Noralie.....


 

 - het plaatje van het meisje op de schommel komt van het geboortekaartje - ....
.....en eentje voor Liene, klein lief zusje van Coen....
En tenslotte beschreef ik in deze serie-productie (en toch allemaal uniek!) nog een romper voor Bram, kleinzoon van de oppas van vriendin A.Bram is de allergrootste vriend van Opa, vond Oma Lenie. Nou, dat weet ik wel zeker! :-)

Wil je ook een rompertje met de naam van de baby er op? Schroom dan niet om me een mailtje te sturen (beetjebezig - apenstaartje - gmail.com) of benader me met een persoonlijk berichtje via Facebook. Leuk!

donderdag 3 maart 2016

Beetje bezig met ... Pleun


Het is zoooo leuk om opdracht te krijgen om een romper te maken. Deze is voor Pleun, dochter van juf Merle - de juf van het Midi-meisje - en haar Jan.


Op de achterkant heb ik het logo van de school gezet, net als bij Perre (klik hier), ook een zoon van een juf op school.Dit kinderwagen-boekje maakte de kinderen uit de klas voor de kleine Pleun. Ze mochten allemaal wensen voor het kleine meisje op schrijven. Ons Midi-meisje schreef ook 10 tienertips, waaronder:
1. Je er op voorberijden dat je dingen zelf moet

4. Houdt je bij je eigen zaken
5. Eerst de dingen doen die je moet doen
6. Blij zijn met wat je hebt
9. Niet te vaak op beeldschermpjes
Wat een verstandige tips! En zo herkenbaar voor ons als ouders... Vooral tip 9 :-)
En de laatste tip vind ik zelf de beste: Lekker je gang gaan.
Toen alle wiegjes en wagentjes gevuld waren, was er nog een inbind-probleem en kreeg het Midi-meisje een mapje meer naar huis met de vraag van juf of ik er iets mee kon? Gelukkig heb ik een inbindapparaat.....


Ik hoop trouwens dat wanneer dit blogje gepubliceerd wordt, juf Merle reeds op school is geweest om Pleun te showen aan de kinderen en om de cadeautjes in ontvangst te nemen...... En anders zouden deze foto's haar wel moeten motiveren toch? :-)