Pagina's

donderdag 12 februari 2015

Beetje bezig met ... Liv & Kiki

 

In opdracht van mijn vriendinnetje M. beschreef ik rompertjes voor 2 meisjes.

 

Net als bij de vorige keer, stuurde ze digitaal een geboortekaartje mee.


Dat kon ik dan weer gebruiken ter inspiratie.

En nog eentje voor het andere meisje.


De foto's heb ik gemaakt op mijn werk, dit is mijn bureau :-). Dat is het nadeel van de winter: het is veel te donker thuis om 's ochtends of 's avonds foto's te maken...

 

En mocht je nu de papa of mama zijn van één van deze 2 meisjes en je bent hier toevallig (via de link op de label!) verzeild geraakt: dan mag je dat natuurlijk altijd even laten weten! Dat kan hieronder bij de reacties, maar het kan ook op Facebook. Alvast bedankt! :-)

donderdag 5 februari 2015

Beetje bezig met ... Daniël, Levi & Xavi

 
 Een romper-post voor alleen maar jongetjes! Deze is voor Daniël, in opdracht van mijn vader :-)


Kijk, hier zie je mijn nieuwe label! Met mijn eigen domeinnaam. Is even een klusje voor een niet computer-expert als ik ben, maar ik vind het wel heel stoer staan :-)


De opdracht was helemaal inclusief, dus de verzending deed ik ook :-)


En nog eentje in opdracht (waarvoor dank Pap, al ben ik benieuwd of je dit leest!).
 

Bij de grote kerstschoonmaak van mijn werkkamer-atelier-studio (of hoe je het ook noemt) kwam ik een brandweerauto tegen tussen mijn stempel-ideetjes. Die past wel goed bij jongetjes. Het is (nog) geen stempel overigens....


En wat me niet vaak overkomt en nu een keer wel: ik beschreef een romper en vergat een foto te nemen!


Ik maakte deze in opdracht van mijn collega. En gelukkig (ook jij bedankt B.!) vond ze hem zelf zo leuk dat ze een foto maakte met haar eigen telefoon, voordat ze hem weg gaf. Ook met een brandweer, ik vermoed dat-ie wel vaker langs gaat komen. Teh-tuu-teh-tuu!

woensdag 4 februari 2015

Beetje bezig met ... een trouwkaart
Twee weken geleden blogde ik over het geboortekaartje van mijn nieuwe nichtje, waarvan ik het ontwerp maakte. En dit was de laatste foto uit die post: het gezin van mijn zusje. :-)
 

Ook hun trouwkaart mocht ik ontwerpen. Dat was ook al zo leuk om te doen. En weet je wat zo grappig is, ze leken er 9 jaar geleden echt op! (En nu ook nog een klein beetje hoor!)


Toen ik hun trouwkaart opzocht in mijn "archief", kwam ik ook de andere ontwerpen tegen, die het dus niet gehaald hebben :-). Het was leuk om die weer te zien!
 

En ook het ontwerp voor mijn (eh.. onze!) trouwkaart zat daar bij! Geen idee ter gelegenheid waarvan ik die gemaakt heb. De datum klopt in ieder geval niet...
 

Want we zijn pas een jaar later getrouwd en dit was de uiteindelijke kaart!