Pagina's

donderdag 30 november 2017

Beetje bezig met ... servies & letters

Niet meer leverbaar


De foto's van dit blogje wachten al een tijdje om gepubliceerd te worden. Niet dat het eerder niet mocht, of van toepassing was, maar er was altijd wel iets anders om onder de aandacht te brengen.


Eind september was ik op de Kerkplein-markt in ons dorp en deed een spontane investering in wat "diggelwaar" en in de hobby-winkel op het andere plein kocht ik porseleinstiften.


 

  Nog wat teksten er bij en van het resultaat werd ik helemaal blij.
 

Het 2ehands servies viel zo in de smaak dat ik nu nieuw gekochte bordjes gebruik om te beschrijven. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. Zeker wanneer er chocolaatjes op liggen.


Mijn buurman heeft een chocoladewinkel, een patisserie met de fantastische link: www.taart.nl.
Dus kijk eens hoe gaaf zo een cadeautje met chocola er uit ziet!
 


Voor de Sinterklaastijd hield ik me in dit blogje aan het Sint-thema. Binnenkort zal ik de andere schalen en schoteltjes met tekst erop plaatsen. Of heb je zelf misschien nog een tekst?

De bordjes kosten € 4,95 per stuk bij mij (stuur me dan even een berichtje, zie mail-adres rechtsboven of een peebee via Facebook) en ook bij Patisserie Robert (de buurman dus) verkopen ze deze, maar dan met iets lekkers er op!

3 opmerkingen:

Miranda V zei

Geweldig! Super leuk thema, fantastische letters en de bordjes hebben ook speelse vormen. Wat een te gekke samenwerking ook zeg!

Bertiebo zei

Hoi Bernardine, de kaarten zijn aangekomen, gisteren. Superleuk. Dankjewel. Ik heb ze op mijn blog gezet!

Nota Bene zei

Hé, deze had ik nog gemist. Wat zijn ze leuk!
Groetjes, Nele

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!