Pagina's

woensdag 19 augustus 2015

Beetje zomervakantie met ... shirtjes


Deze week is de laatste week van de zomervakantie. Ik heb geprobeerd om dagelijks wat te plaatsen. Dat is niet helemaal gelukt, want de wifi op de Franse camping wilde niet meewerken. Maar nu weer in Nederland lukt het wel. Voor deze laatste week heb ik speciaal nog wat losse eindjes bewaard :-)


Het is al een poosje geleden dat ik met flock-folie bezig was. Ik was van plan om er veel zomershirtjes mee te maken, maar dat is tot op heden niet gelukt. Ik schuif het wel door naar de winter :-)


Dit shirt van het Maxi-meisje is overigens een mooie herinnering, want er ging iets mis met de was en toen was-ie er ook niet meer :-(


Vorig jaar kreeg de dochter van mijn vriendin ook al een shirt met een paard voor haar verjaardag.En blijkbaar was dat een goed kado, want dit jaar mocht-ie op herhaling en was ze er weer blij mee :-)


Nog 2 foto's voor de herinnering, want deze shirtjes heb ik ooit met textielverf gemaakt, in 2008 of zo. Maar ook deze zijn al verdwenen in de zak van .... :-)

Maar dit haltertopje is daarentegen wel gloedjenieuw. In één avondje gemaakt met een stel moeders uit de klas van het Midi-meisje. Ik heb nog stof over, dus volgend jaar komt er vast nog wel eentje. Of twee. Of drie....

1 opmerking:

Ageeth Mooij zei

Dat is ook jeugdsentiment, de haltertop! Mooi versierde shirts allemaal!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!