Pagina's

zaterdag 15 augustus 2015

Beetje zomervakantie met ... Mini-meisje-werk

Het is zomervakantie. Ook voor dit blog. Vandaar wat "makkelijke" postjes met foto's die eens gemaakt zijn, maar nog niet vertoond. Dit weekeinde: creativiteit van de meisjes.


Deze tekening kwam ik nog tegen, het was het eerste poppetje in 2013, toen was ze 3 jaar.


En ze worden steeds gaver en beter. Deze hierboven is van afgelopen vakantie, het zijn Anna en Elsa (zie de blauwe jurk!) uit de Disney-film Frozen. En het mevrouwtje kan nu ook haar hele naam schrijven! Tot nu toe schreef ze alleen de eerste letter, daarmee was ze toch de enige in de klas :-)


Frozen is overigens al een poosje heel hot. In april was het Mini-meisje jarig en hadden we een heel kinderfeestje met dat thema. 
 

Inclusief sneeuwpoppen om uit te delen (die had haar grote zus ook, klik hier) En zelfs de taart was besneeuw-popt! :-)

Deze vind ik zelf ook heel gaaf: "Kijk mama, ik heb schildpadje nagetekend!Het mooiste visje uit de zee is ook nagemaakt ergens in juni. En met glimmers is het natuurlijk altijd leuk knutselen.... :-)


In het najaar komt er een nieuw boek uit van Kolletje, één van onze favoriete voorleesboeken. Op Facebook was een wedstrijd uitgeschreven waarbij kinderen een aantal opdrachten mochten tekenen en daarmee kans hadden om met hun tekening in het boek te komen. Wij waren te laat met insturen, maar persoonlijk vind ik de resultaten grandioos :-)


Op verzoek van het Mini-meisje moet ik zelf ook wel eens aan de bak.... Dan moet ik even een kleurplaat printen of beter nog: zelf een prinses tekenen....

Of drie...... Je mag hem uitprinten en inkleuren. Laat je dan een berichtje achter? Of beter nog: de ingekleurde versie op mijn Facebook-pagina :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!