Pagina's

donderdag 20 augustus 2015

Beetje zomervakantie met ... een totempaal


Deze week is de laatste week van de zomervakantie. Ik heb geprobeerd om dagelijks wat te plaatsen. Dat is niet helemaal gelukt, want de wifi op de Franse camping wilde niet meewerken. Maar nu weer in Nederland lukt het wel. Voor deze laatste week heb ik speciaal nog wat losse eindjes bewaard :-)


De danssschool van het Maxi-meisje had begin juli een uitvoering in het theater. En voor de dans van de allerkleinsten hadden de juffen gevraagd om hulp bij het maken van de totempaal.....


Dat lag wel in mijn straatje! Dus met een beetje speuren naar indianenmotiefjes en wat tekenen op ruitjespapier kwamen er 12 A-viertjes met leuke patronen te voorschijn die ik samen met de oudste twee meisjes heb ingekleurd.


 

Van het uiteindelijke resultaat in de uitvoering heb ik geen foto (was te donker en te ver weg, maar zag er wel gaaf uit), maar dit is ook wel een beetje show: Hier worden de foto's gemaakt op de tuintafel. Er stond echter nog al wat wind die dag dus samen met het Midi-meisje probeer ik de papiertjes te laten blijven liggen....:-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!