Pagina's

zondag 21 juni 2015

Beetje bezig met ... Zomer Challenge #2

Net als vorig jaar organiseert De Craftorij weer een zomerse uitdaging: De Craftorij Zomer Challenge. Het is de bedoeling om van 1 juni tot en met 31 juli 2015 elke dat een opdrachtje te maken op een correspondentiekaart (ja gewoon die van de HEMA van 10,5 x 14,5 cm). Daar maak je dan een foto van en die zet je dan op een speciale pagina op Facebook. En dan iedereen elkaars kaarten bewonderen. Het is zeer inspirerend om mee te doen!

Twee weken geleden plaatste ik de eerste 7 kaartjes, nu de volgende 7:

#CZC08: Uitroepteken!
 


Ondergrond is bewerkt met spray inkt. En letters zijn geschreven met inkt en een Ruling-pen. Het stempeltje heb ik van een gummetje gegutst.


#CZC09: Gebruik een kruiswoordpuzzel-cryptogram-sudoku o.i.d.

 De letters zijn gemaakt van een kruiswoordpuzzel, met behulp van een stants. De Rubik's kubussen zijn geknipt uit een sudoku. De letters zijn geschreven met een zwarte Posca en de kleuren zijn van een gewone viltstift.


#CZC10: Zwart-Wit

  
Deze kaart is een combinatie van zwarte gesso, een klodder en wat spetters witte acrylverf en een witte Posca pen. 

#CZC11: Glas-Fles

 

Ondergrond waarop het werkje is gemat is een stukje verpakkingsmateriaal van My Little Pony :-) De tekst is geschreven met een penseel-pen op een stukje fluo papier van de Hummie...

#CZC12: Pocket


Het labeltje is van kinderkleding van één van de meisjes. Het lintje is ook uit kleding en de rest is van papier.... :-)
 

En dit is de volledige tekst.


#CZC13: Een gedichtje

 

Het gedichtje stond ooit in de Flow. Ik hoop dat het waar zal zijn over ruim 44 jaar..... :-) De tekst is geschreven met een fine-liner en het rose, rode en oranje is een gewone viltstift uit de bak van het Mini-meisje.


#CZC14: Selfie
En dit ben ik! De foto dateert van rond Kerst, maar is nog actueel :-) Ik heb hem zwart-wit gemaakt met Picasa, dat gebruik ik voor foto-bewerking. En daarna heb ik gekozen voor de optie "postereffect". Daar kun je het aantal kleuren en de details ook instellen. Ik koos voor 4 kleuren en alles wat zwart was, heb ik extra aangezet met een zwarte stift. Tenslotte de tekst er bij geschreven, die is van Sting en komt uit "Englishman in New York". Ik had hem al eens eerder geschreven bij mijn give-away.

Dit was week 2. De volgende 7 zijn ook al weer bijna klaar. Dus die plaats ik binnenkort. Leuk dat je langskwam :-)

4 opmerkingen:

Ageeth Mooij zei

Ik vind ze fantastisch! Je selfie is echt super:-)

Moon zei

Ze zijn allemaal weer prachtig! Knap hoe je telkens een originele invulling weet te geven aan de opdracht.

Bertiebo zei

Je hebt echt hele leuke dingen gemaakt! En dat gedichtje ga ik even noteren. Mooi!

Nicole Orriëns zei

Die kubus letters vind ik erg mooi geworden.

Huisvlijt

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!