Pagina's

woensdag 4 december 2013

Beetje bezig met ... Sint Nicolaas #3

Morgen is de apotheose (oei wat een mooi woord) voor mijn meisjes! Met smart wordt er op de goede man gewacht en met name met wat hij meebrengt. Het vereist elk jaar toch nog een heel logistiek proces om voor een ieder de juiste kadootjes (ook in aantal) te verzorgen. Maar ik geloof dat het gelukt is. Nu alleen nog 6 gedichten, gelukkig kan Mini-meisje nog niet lezen.

In deze tijd giert het van de folders in de brievenbus. Maar die van de altijd verrassende en voordelige drogist gaf me inspiratie tot deze:Al eerder kreeg ik inspiratie van reclamefolders. Lees hier maar. Ik kijk uit naar de kerstfolders :-)

De meisjes vonden ze ook leuk en bedachten dat ze er wel inpakpapier mee konden maken. Maar dan moest dat wel snel, want dat moest nog in de schoen die ze op zaterdag mogen zetten, anders kon Sint het niet meer gebruiken voor aanstaande donderdag... (dat bedoel ik: mijn logistieke denkvermogen wordt behoorlijk op de proef gesteld in deze tijd van het jaar).
Dus hadden we een heuse drukkerij in de huiskamer: Zwarte Piet heeft inderdaad het inpakpapier meegenomen uit de schoentjes en er gisteravond de cadeaus mee ingepakt. Eens kijken wat morgen de reactie van de meisjes is :-)

5 opmerkingen:

Rensina Steursma zei

Wat een superleuk idee zeg!
De stempels zijn ook mooi geworden.
Liefs Rensina

Dymphie zei

"mama, papa, kijk! Sint heeft ons inpakpapier gebruikt! hoi hoi hoi!"
Wat een supergaaf idee, hoofd logistiek bij de inpakcentrale zal er wel blij mee zijn geweest :)

Anoeska zei

Leuk zeg! Ziet er goed uit, de pieten zullen wel blij zijn met zulke goede hulp!

Melissa zei

Super mooi! En zo leuk voor hun fantasie!

Ilse zei

Profi stempels hoor!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!