Pagina's

vrijdag 28 juni 2013

Beetje bezig met ... post met toverboekjes

Op de laatste dag van het vorige jaar was ik de gelukkige in de loterij op het blog van een creatieve duizendpoot en won ik dit mooie tekenboek. Het is nog niet in gebruik, maar dat komt nog, even moed verzamelen om over de lege pagina's heen te stappen :-)

 
Toen ik mijn adres mailde zat het Maxi-meisje over mijn schouder mee te lezen en commentaar te leveren en dat schreef ik dan ook. :-) Prompt viel daarop naast het tekenboek ook een klein boekje in de bus. Een bedankkaartje was snel gemaakt. Bij het Maxi-meisje duurde het echter even, maar onlangs ging er - op eigen initiatief! - toch een kaartje terug. En kijk eens wat er vandaag in de bus lag: Post voor mijn meiden!


Drie boekjes in prachtige envelopjes voor 3 meisjes. Voor de jongsten allebei een "toverboekje", je kunt ze om en om vouwen en dan staat er weer een nieuw plaatje van een vogeltje. Zie ook hier: square flexagon. De brief voor het Maxi-meisje is ook een boekje, met geheime pagina's. Dat is natuurlijk fantastisch voor een meisje van 9! Er staat een kleine tutorial bij en we gaan hem vast eens uit proberen!

Dankjewel Annie voor zoveel plezier voor de meiden en zoveel creatieve inspiratie voor mij!



1 opmerking:

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!