Pagina's

zondag 31 maart 2013

Beetje bezig met ... vieze handen en veel lol


Vandaag (en de dagen hiervoor) gaf Dina Wakley workshops bij de Craftorij in Ede. Op de fiets naar een workshop! Dat was echt gaaf! En de workshop trouwens ook!!

We maakten een boekje met gesso, acrylverf, spray-inkt, mooie plaatjes, oude boeken en stokjes van cake-pops (echt Amerikaans!!). Het werd een kledderboel van heb ik jou daar, maar was zeer inspirerend.
Ik heb nu nog paarse handen!

Er waren maar 2 regels: NIET MOPPEREN ("ik kan het het niet, het lukt niet, zij daar maakt het mooier.... ") en NIET NADENKEN (dus gewoon doen). Behalve als het om kleuren gaat, dan moet je even nadenken wat bij elkaar past, zodat het bij het mengen niet bruin wordt. En dat vind ik dus zelf het moeilijkste bij het maken van iets: passende kleuren combineren. Als dat lukt, dan ben ik eigenlijk al op de helft. Dat is wat ik ook zo inspirerend vind aan de weblogs van Anneke en Dymphie (ook in het echt ontmoet!), de werkstukken daar ogen door de kleurencombinatie al zo mooi.

Mijn boekje dat nog niet af is
Tenslotte heb ik het boek van Dina gekocht (en laten signeren!). Tevens heeft ze me geadviseerd in de aankoop van kleuren. Ik ben nu in het bezit van Fresh Lime, London Blue en Bubblegum Pink. Nou moet het toch lukken!?

Boek met inspiratie en handtekening!

roze, groen en blauw

3 opmerkingen:

Dymphie zei

gevonden! :)
Mooie kleuren heb je gekocht, ik heb me beheerst en geen inkt gekocht (maar wel genoeg andere dingen, dus de portemonnee was wel leeg, dat beheersen is maar gedeeltijk gelukt haha).
Je handen zien er prachtig uit, je boekje ook. Past perfect bij elkaar!
Dank je wel voor de link :)
groetjes, Dymphie

Anoeska zei

Wat leuk!! Ik was er gistermiddag voor de workshop poetry in motion van Dina. Die was ook leuk! Ik kwam er afgelopen week pas achter dat de workshops en Dina er zouden zijn dus ik was zo blij toen er nog een plekje was!

Moon zei

Bedankt voor je tips! Heel handig voor mijn mei project! Robin magazine was ik al van plan aan te schaffen, ga ik nu zeker doen. En een paar voor mij nieuwe blogs te volgen! Zaterdag ga ik voor het eerst naar de Craftorij, o.a. gutjes halen, aangestoken door Anoeska, na een workshop stempels maken bij haar. Errug leuk! Deze workshop die jij gevolgd hebt lijkt me ook erg leuk, ook de regels ;)Ik ga ze eens in de gaten houden, de workshops van de Craftorij, vanuit Kiependarp heel goed te doen.

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!