Pagina's

donderdag 23 juli 2015

Beetje zomervakantie met ... kunst en knutsels in huis #4

Het is zomervakantie en de meisjes hebben geen school. Ik hou met mijn blog ook een beetje vakantie en neem even rust na een eindsprint! Tot de scholen beginnen elke doordeweekse dag - en soms ook in het weekend - een greep uit de foto's die "maar blijven liggen" en nog niet gepubliceerd zijn alhier.....  Deze week: kunst en knutsels in huis.
 
 

Ruim vijf jaar geleden verhuisde het Maxi-meisje naar zolder en kreeg ze een kamer met dolfijnen. De deur naar haar kamer is van glas. Deze beplakte ik met glasfolie om een beetje meer privacy te maken en sneed er een dolfijn uitHaar papa - de Man in huis - maakte een kledingkast op maat, die precies onder het schuine dak past. En ik schilderde er een dolfijn op (50x50 cm) aan de hand van een plaatje van het wereldwijde web. Was nog best een uitdaging, want ik had een flinke zwangerschapsbuik met het Mini-meisje erin :-)


Tenslotte maakten Maxi-meisje en ik samen nog gordijnen met een sjabloon en textielverf. Ze hangen er nog steeds leuk, boven haar bed. Alleen hangt er nu een doek voor, want ze verduisteren in de zomer niet zo goed :-)

1 opmerking:

Moon zei

Super leuk, zo'n dolfijnenthema en mooie gelukt allemaal!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!