Pagina's

zaterdag 25 juli 2015

Beetje zomervakantie met ... kunst en knutsels in huis #6

Het is zomervakantie en de meisjes hebben geen school. Ik hou met mijn blog ook een beetje vakantie en neem even rust na een eindsprint! Tot de scholen beginnen elke doordeweekse dag - en soms ook in het weekend - een greep uit de foto's die "maar blijven liggen" en nog niet gepubliceerd zijn alhier.....  Deze week: kunst en knutsels in huis.
 


Zelfs in ons kleinste kamertje hangt iets. Deze Zaanse huisjes borduurde ik in kruissteek, in een tijd dat er nog geen internet bestond en ik voor stage op Aruba verbleef. Dan schreef ik 's avonds brieven en anders zat ik uren te borduren....


Een leeuw en een schorpioen, de sterrenbeelden van mijzelf en de Man in huis. Gemaakt in 2007. Ik deed wel meer aan mozaiek, dat zie je hier, maar de laatste tijd niet meer.

 


En tenslotte nog een beetje crea in de tuin. Tussen de klimop, in een fruitkistje, woont deze dame van klei. 

En dit grapjasje was ooit een probeersel en woont in het vogelhuisje.
 


 
 
Tenslotte verstopt in de tuin nog wat proefjes van tegeltjes, van toen het vijfde familielid er nog net niet was. :-)
Tot zover het kijkje in ons huis met knutsels en kunst. Leuk dat je even langskwam!


1 opmerking:

Moon zei

Oh, dat vrouwenbeeldje, erg mooi! Tjonge, wat heb jij veel creatief werk in voltooide staat! Ik heb verschillende dingen voorbij zien komen die op mijn "ooit nog eens to do" lijst staan of die half afgemaakt liggen te wachten tot ik er ooit eens mee verder ga. Ik vond het een leuke foto toer!!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!