Pagina's

dinsdag 21 juli 2015

Beetje zomervakantie met ... kunst en knutsels in huis #2

Het is zomervakantie en de meisjes hebben geen school. Mijn blog is ook even met vakantie en daarom - in ieder geval - op doordeweekse dagen foto's die "maar bleven liggen" in de mapjes op de computer.  Deze week: kunst en knutsels in huis.


Canvas van Muis door mijn zusje gemaakt voor het Midi-meisje in 2006.


Dit is een moeilijke foto, want hij spiegelt een beejte. Het is een schilderij in onze slaapkamer, gemaakt door een nicht van mijn schoonvader.


Twee schilderijtjes uit Chinia, zelf geimporteerd :-)


Schilderij van Hello Kitty, door mij geschilderd voor het Mini-Meisje. Het plaatje heb ik van internet en vergroot. De achtergrond heb ik er zelf bij verzonnen. En ondanks dat ze onlangs negen jaar werd, hangt-ie nog steeds boven haar burootje :-)

1 opmerking:

Moon zei

Ook al zo leuk allemaal, voor die zelf geïmporteerde ;)

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!