Pagina's

woensdag 29 juli 2015

Beetje zomervakantie met ... post #3

 

Het is zomervakantie. Ook voor dit blog. Vandaar wat "makkelijke" postjes met foto's die eens gemaakt zijn, maar nog niet vertoond. Deze week: zelfgmaakte kaartjes.

Vandaag post voor mij van andere bloggers!!!Dit is een foto van een envelop van de Simone van - toen nog - de Sierkip, tegenwoordig Moon. Het is al een oude foto en ik zie dat de kraaltjes al op zijn en de zakjes al doorgegeven. Het stofje wacht nog op een toepassing, het idee is er. Het vilten hartje hangt echter nog steeds aan de deur van mijn werkkamertje. En ik wilde deze foto ook even plaatsen omdat Simone een trouwe volger is en haar blog ook zeker de moeite van het bezoeken waard is, omdat ze mooie foto's maakt.


Dit pakketje met het Molly Makes-magazine had ik gewonnen op het blog van Ageeth: Ogenzalf. Ook een leuk blog om te volgen: ze vindt soms prachtige schatten in kringloopwinkels.Ik had best geluk afgelopen lente, want deze stempelset won ik op het blog van Godelieve: Stamping Mathilda. Als je van stempelen houdt en/of van kaarten maken, dan mag je deze niet missen in je bloglist.


Godelieve deed er een schattig kaartje bij: De stempel van de vogeltjes en ook die van de papavers hierboven zijn overigens haar eigen ontwerpen!!


Carin alias Caatje van Caatjes Artsy Stuff stuurde me een zelfgemaakt kaartje vanaf één van de Waddeneilanden, waar we werkt en woont. Haar blog volg ik ook met veel plezier. Ze tekent mooie patronen, maakt foto's van haar eiland en tegenwoordig publiceert ze ook haar ochtendtekeningen, waar ik bijna jaloers van zou worden (al was het maar vanwege de discipline!).
 
2 opmerkingen:

Ageeth Mooij zei

Wat leuk om hier mijn pakje nog een keer te zien!

Moon zei

*Bloosbloos* Dank je wel voor je lieve woorden! Heel leuk om te lezen wat er met de spulletjes gebeurd is en dat de kraaltjes al op zijn :)

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!