Pagina's

donderdag 2 juli 2015

Beetje bezig met ... 2x Rens


Twee rompers voor Rens? Nee. Of eigenlijk ja. Toch wel, een gevalletje "twee voor de prijs van één".


Soms gaat niet alles meteen goed. Zo ook deze keer. Ik kreeg de vraag voor een romper van vriendin Y. Ik schreef de voornaam van de baby in de stijl van het geboortekaartje.


En achterop de naam van zijn grote broer en ouders. En bij de naam van de mama ging het verkeerd: ik maakte een foutje. Echt niet fijn! Dus maakte ik er nog maar een rompertje.


Het foutje op de eerste romper heb ik geprobeerd te herstellen en daar zag je bijna niets meer van.. Maar toen had ik de tweede romper ook al klaar. En tja, wat zou ik nog met de andere persoonlijke romper moeten doen? Dus uiteindelijk zijn ze nu alletwee naar Rens gegaan :-) Zij hopelijk blij, ik ook blij.

3 opmerkingen:

Nicole Orriëns zei

Mooi en stoer lettertype voor een jongen!

Huisvlijt

Lisca zei

Hoi, Ik heb je blog gevonden. En heb gezellig een paar achter mekaar gelezen. Leuk waar je allemaal mee bezig bent.
Prachtig al die letters. Schoonschrijven is nooit mijn sterkste kant geweest. Op de lagere school heb ik met pen en inkt leren schrijven (ballpoint mocht niet). Ik had zo'n onduidelijk handschrift dat ik me op de middelbare school een hoofdletter handschrift heb aangeleerd en tot op hede schrijf ik nog steeds met hoofdletters.
Dus ik bewonder iemand die mooie letters maakt. Die rompertjes zijn leuk. Leuk kadootje.
Groetjes,
Lisca (Olddutch)

Lisca zei

Hoi, Ik heb je blog gevonden. En heb gezellig een paar achter mekaar gelezen. Leuk waar je allemaal mee bezig bent.
Prachtig al die letters. Schoonschrijven is nooit mijn sterkste kant geweest. Op de lagere school heb ik met pen en inkt leren schrijven (ballpoint mocht niet). Ik had zo'n onduidelijk handschrift dat ik me op de middelbare school een hoofdletter handschrift heb aangeleerd en tot op hede schrijf ik nog steeds met hoofdletters.
Dus ik bewonder iemand die mooie letters maakt. Die rompertjes zijn leuk. Leuk kadootje.
Groetjes,
Lisca (Olddutch)

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!