Pagina's

zondag 13 januari 2019

Beetje bezig met ... jaaroverzicht 2018 #5


In januari blik ik terug op 2018.
Vandaag is dat op één van de leukste feestdagen van 2018: SINTERKLAAS
De labeltjes en kaartjes die ik weg gaf met Sinterklaas zijn allemaal op.
En ik verkocht er zelfs ook nog een aantal! Ondera andere aan de mama van dit lieve meisje!


Natuurlijk waren er ook weer suprises! Op de middelbare school doen ze daar niet (meer?) aan, maar Mini-meisje mocht dit jaar voor het eerst. Haar klasgenootje houdt van skeeleren en skaten, dus de schoen-bouwplaat van de Lidl en een rol van keukenpapier kwamen goed van pas voor het bouwen van een geschikt kado.


Traditiegetrouw worden op school op 5 december alle surprises eerst tentoongesteld. Wat wel ontzettend grappig was, was dat ik mijn eigen surprise van een aantal jaar geleden (klik hier) weer terug zag!
Als je googelt op "surprise" en "turnen", komt mijn Pietje op de bok uit 2014 naar boven, hij is ook diverse malen gepind op Pinterest (hier die van mij en deze en deze zijn niet van mij) en nu was hij dus weer nagemaakt!  Zoek de verschillen :-)


Ook thuis deden we aan suprises! Midi-meisje maakte een fotocamera voor haar zus.
Mèt een foto van haar favoriete boy-band.


Andersom kreeg Midi-meisje een bullet-journal (zeg maar een creatief dagboek als je niet weet wat het is) gemaakt door het Maxi-meisje, met ontzettend leuke tekeningetjes erop. De meiden zijn tegenwoordig helemaal in voor schattige plaatjes :-)Mini-meisje is pas dit jaar van haar geloof gevallen, zij deed niet mee in de lootjes-trekkerij.
Toch heb ik op het allerlaatste moment nog esnel een surprise in elkaar gezet voor onze kleine ijdeltuit: een kaptafel :-)

 
Dit briefje - wat ik zo buiten mijn comfortzone had geschreven - werd door het Mini-meisje meteen herkend als dat van mij. Dus nu is het geloof echt over!

Volgend jaar een nieuwe fase zonder gelovigen.
Alhoewel, deze illustratie maakte ik op de iPad en blijft uiteraard van toepassing :-)

2 opmerkingen:

sjannesblog.com zei

Zo leuk, al die creativiteit!

Sarah zei

Wat leuk! Grappig die camera.
Een paar geleden maakte mijn Midi voor haar Maxi zus een papieren tablet... Was ook zo goed bedacht!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!