Pagina's

woensdag 23 januari 2019

Beetje bezig met ... jaaroverzicht 2018 #13


Vandaag nog een stukje jaaroverzicht en kijken we terug naar alle KAARTEN die ik maakte vorig jaar.

Gemaakt met een stempel uit het Openluchtmuseum

Gemaakt met een zelfgemaakt stempeltje
Stempels, scraps- en restpapiertjes, tijdschriften, washi tape, knutsels van de meisjes, stickertjes en andere spullies van Action, Xenos en/of Hema, servetten of alleen maar een gekleurde stift.....
Ik maak overal kaarten van! Voor mij een ontspannen bezigheid om te schuiven, te arrangeren en te plakken.

Gemaakt met de cirkelsnijder, een ingekleurde bladzijde uit een boek en de spyrograph
Gemaakt met een dessin-papiertje
Gemaakt met een splitpen en met een mooi stukje papier en rechts met een stukje behang?
Gemaakt met diverse scraps en restpapiertjes en wat stickers en glimmers
Gemaakt voor een meisje en voor een jongetje, met restjes papier, stickertjes en wat bling-blingGemaakt met een veertje.

Gemaakt met scraps, restpapiertjes en washitape
Gemaakt van illustraties uit tijdschriften en boeken
Gemaakt van een reclame envelop. Heb je die oogjes gezien? Ze wiebelen!

Gemaakt met mij! Onee, dit is natuurlijk geen kaart!
Hihihi
Dit is het moment dat ik foto's van mijn kaarten maak en het toetsel staat nog op selfie.
Schrik!!!
(Wat kijk ik dan serieus zeg).
:-)
Gemaakt met wederom overal gevonden illustraties.
De kaarten hierboven maakte ik speciaal voor een andere blogger: Bertiebo spaart namelijk kaarten van Roodkapje. Als je hier klikt, zie je mijn eerste kaart aan Betty. Hier zie je de kaarten van deze foto hierboven in een speciaal blogje over mij (!) en klik hier om haar hele verzameling Roodkapje-kaartjes te zien.

Gemaakt met een achtergrondje dat ooit een kladpapiertje was....
Gemaakt met achtergronden die in een vorig leven kleuter-werkstukken waren van de meisjes...
Gemaakt met servetten als plaatje....een probeersel. Zonder letters overigens.

Post.nl heeft per 1 januari 2019 de tarieven weer verhoogd. Het versturen van post wordt door de prijsverhoging echt een luxe-artikel. Ik hou van het sturen van post, echte post is zoveel leuker!
Ik vind het ook erg leuk om post te ontvangen, alsof er een cadeautje in je brievenbus valt. Ik word er blij van. En ik blijf het dan ook gewoon doen, ondanks dat in veel gevallen de postzegel meer kost dan de kaart :-(

Gemaakt met washi tape
Gemaakt met door Maxi-meisje ingekleurde waterverfkaartjes van.... ik gok Xenos
Gemaakt met kanten stickertjes van Action
Gemaakt met brush pennen en afwrijfplaatjes, ook Action
Gemaakt met zwarte fine-liner en zentangle patroontjes.
Lekker doedelen op een blanco kaart of eentje met aquarel achtergrond.
Zeer ontspannend ook!
Geschreven met ecoline brush-pennen en een zwarte fine-liner.
Zo een oranje ondergrond maakt het af.
Geschreven met ecoline brush-pennen
Dus ik blijf gewoon kaarten maken. Een poos geleden postte ik blogjes op "Woensdag-wensdag", elke woensdag wenskaarten, want de "productie" gaat gewoon door. Wellicht moet ik dat weer eens in ere herstellen. Lijkt dat je wat?

Zoals je hebt kunnen zien, kan ik alles gebruiken (en gooi ik nooit iets weg... zucht). Kaarten van verschillende materialen en diverse nieuwe en oude artikelen, slechts 1 ding hebben alle kaartjes met elkaar gemeen: de letters zijn van mij! 

Leuk dat je weer tot hier gelezen hebt, en tot gauw!

2 opmerkingen:

Nota Bene zei

Hé, een paar dagen niet geblogd, en ik blijk ondertussen weer heel wat gemist te hebben... Je hebt vorig jaar ongelofelijk veel moois gemaakt! Ik ben en blijf fan van je kaarten! Leuke letters én zo fijn om te zien dat je met alles iets moois weet te maken. Heel inspirerend! En ja, ik ben fan van woensdag-wensdag...
Groetjes, Nele

Sarah zei

Ook zo tof! Zo verschillend en zo leuk!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!