Pagina's

donderdag 17 januari 2019

Beetje bezig met ... jaaroverzicht 2018 #9


Donderdag is romperdag.
Vandaag alle andere ROMPERS uit 2018 (voorzover ik ze al niet had laten zien natuurlijk!).

Let op: het zijn veel foto's :-)


Guus, de eerste van januari 2018 en in opdracht.De vosjes op het kaartje van Bram zagen er zo schattig uit, die moesten van de opdrachtgeefster toch echt op een rompertje! En dat lukte!Lavínia: Vanwege familieverbanden van vriendin D. in Brazilië, moest die vlag er natuurlijk bij op de achterkant! (en een hartje op de voorkant).Hugo en Lara: een tweeling in opdracht.


Fedde is een kleinzoon van J., een letter-vriendin. Wat een stralend jochie hè!In opdracht een rompertje voor Charlotte, roze blijft leuk voor meisjes!


Isabelle, het zusje van een jongetje uit de klas van het Mini-meisje.
En nog eentje schoolgerelateerd, voor Sam. Zoontje van 1 van de favoriete juffen van het Midi-meisje. Met logo van de school op de rug :-)Jolien en Zoë zijn kleine meisjes in blogland.
Jolien is kleindochter van Mariken, van Scrapcolour. Zoë is de dochter van Linda, van Lindacrea.
Als je van zelfgemaakte kaarten houdt, zijn de blogs van Mariken en Linda echte aanraders om te volgen.


Mijn rompers worden verzonden naar plaatsen door het hele land heen!Jort is de zoon van een oud loopmaatje van mij. Ik wandel niet meer en zijn ouders zijn verhuisd naar Amersfoort. Maar een romper komt altijd van pas, ook als je nog niet loopt.


De romper voor Lizzy maakte ik op verzoek van een trouwe volgster van dit blog uit Dokkum en ik mocht het pakje rechtstreeks versturen naar het kraamadres. Dat zit ook bij de service in :-)
De romper van Sep daarentegen - ook in opdracht - ging weer naar een zuidelijker deel van Nederland, namelijk Rotjeknor. Ik heb hier de stijl en het lettertype van het geboortekaartje overgenomen.


Quinn en Robin zijn museum-baby's, zonen van collega's van mij in 2018. Voor de broer van Robin, maakte ik ook al eens een romper, zie hier Pepijn.
 

Nimme en Willem, zijn ook dochter en zoon van 2 collega's. Helaas kan ik daar mijn eigen foto's niet meer van vinden, maar deze hierboven voldoen ook. Kijk eens wat een - onherkenbaar gemaakte doch - blije baby's!


Nathan is vast ook een blije baby. Zijn romper ging op de post: naar mijn tante in Westfriesland, ze had vast een uitnodiging om ergens beschuit met blauwe muisjes te gaan eten.

 

Dat Lize een blije Zeeuwse baby is, zag ik laatst op Insta, toen haar tante trots een filmpje liet zien van haar eerste tandjes. Het nieuws van haar geboorte bereikte mij heeeel snel (ik was bijna eerder dan de rest van de fam.), dus ik kon een kleine maat romper kiezen. Meestal beschrijf ik een maatje groter, uit eigen ervaring weet ik dat baby's zo groot kunnen zijn dat ze maat 50-56 soms overslaan....!! :-D
  

Bij de naam Manuel dacht ik altijd aan een ober uit Barcelona in een Engels hotel... (Fawlty Towers)
Sinds dit jaar niet meer, nu denk ik aan een schattig jongetje in mijn dorp met Spaanse ouders :-)
 


Opdrachtgevers en ontvangende ouders vinden het altijd erg leuk als er iets van het geboortekaartje terug komt in de romper. De boom van het kaartje heb ik overgenomen op de romper van Estée.

 
 
 

Jip had ook een leuk kaartje waar ik inspiratie in het lettertype vond!

 


Elise is de dochter van vriendin van mijn zusje. De voetjes op het kaartje zijn het thema van de ouders, van voor grote broer Cas maakte ik ook al eens een blauwe romper. Klik hier.


De vinger van mijn sportmaatje op het kaartje, heb ik niet overgenomen op de romper, maar het wolkje met de naam van Timo wel!


Diezelfde vriendin vroeg me voor haar zwangere collega een romper te maken, met een verpleegkundige er op en de tekst: "Mijn mama is geweldig".

Mijn andere vriendin werkt ook in een ziekenhuis en had eveneens een collega met een baby: Zümrüt.


En het is ook wel duidelijk waar de inspiratie bij de romper van Emma vandaan kwam... :-)Ongeveer 60 rompers maakte ik dit jaar, meestal verpakt in een zelfgemaakt zakje zoals deze hierboven (waarbij ik een kado-papierjte heb hergebruikt).

Voor: Art, Bram, Casper, Fedde, Gijs, Guus, Hugo, Jip, Jort, Junn, Loek, Manuel, Nathan, Noak, Quinn, Robin, Sam, Sep, Teun, Tim, Timo & Willem.

En een rompertje voor: Bobbi, Charlotte, Elise, Emma, Estée, Fara, Isabelle, Jasmijn, Jolie, Jora, Jule, Julie, June, Kate, Lana, Lavínia, Lexie, Livia, Lize, Lizzy, Neeltje, Nimme, Saar, Tessa, Vanessa, Zoë & Zümrütt
           
22 jongetjes en 27 meisjes en nog een aantal rompers voor een riedel baby's van wie het geslacht nog niet bekend was.... Allemaal nieuwe mensjes in een rompertje met mijn letters er op.


Het is een fantastisch uniek kraamkadootje om te geven en te maken, want dat doe ik met veel plezier. Neem even contact met me op (mail, Facebook, Instagram) als je ook zo een bijzonder en persoonlijk cadeau wil geven.

Ik ben benieuwd wat 2019 zal brengen. De eerste 3 opdrachten zijn reeds binnen! :-)


2 opmerkingen:

sjannesblog.com zei

Zo leuk, ben erg benieuwd!

Sarah zei

Mooie productie! Je doet dat super!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!