Pagina's

donderdag 10 januari 2019

Beetje bezig met ... jaaroverzicht 2018 #2


Vandaag is het donderdag en dat is de romperdag op dit blog.
ROMPERS
is dus het thema van vandaag.

Hieronder zie je de laatste die ik beschreef in november en december 2018!


Jasmijn kreeg een extra rompertje, eentje die mijn meisjes nooit hebben gedragen en dus nog nieuw (hoewel oud) in de kast lag. Het kaartje van Teun bood voldoende inspiratie voor een romper.

 


Ook bij Tim gaf het geboortekaartje voldoende aanknopingspunten voor een idee :-)Ook Art had een mooi kaartje met schattige beertjes waar ik meteen een plan bij had.


De romper met de beren was in opdracht, maar Papa is fotograaf (en ook nog een goeie -> Klik hier), dus ik maakte met flockfolie ook nog een romper. Wellicht dat kleine Art hetzelfde vak kiest ooit?


Livia werd duidelijk geboren in Utrecht, een te leuk detail op het kaartje om niet mee te nemen op de romper.


Ons vroegere buurmeisje - de meisjes noemden haar Ingedid - beviel van een 2e dochter: Jora. Voor zus Elin maakte ik al eens eens een romper, maar deze keer maakte ik er eentje extra. Omdat meisjes het leukste zijn :-pDe romper voor Gijs maakte ik vlak voor kerst. Net als de 4 die hier nog onder staan:Deze 4 hierboven zijn nog te koop. Ze kosten € 7,50 per stuk en € 10,00 inclusief de verzending.

Je mag me altijd mailen, ook met andere verzoeken. Rechtsboven staat mijn mailadres en via Facebook en Instagram ben ik ook te vinden. 

1 opmerking:

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!