Pagina's

zaterdag 12 januari 2019

Beetje bezig met ... jaaroverzicht 2018 #4


In januari zit het woord jaar verborgen. En omdat 2018 een heel creatief jaar was, echter met weinig blogs, blik ik deze maand terug. Vandaag een nieuw item in het assortiment: SCHRIJVEN OP LEER


In 2017 begon ik met het schrijven op leertjes om er sleutelhangers van te maken. Wat uiteindelijk resulteerde in het schrijven op schoenen bij Pontman Schoenen in Purmerend! (klik hier)

Eind oktober 2018 was er weer een special event bij Pontman waarbij de schoenen van Van Bommel in de picture stonden. En weer mocht ik er bij zijn en heb ik veel namen geschreven op de stukjes leer die overblijven bij het afstellen van een riem.
 
In opdracht schreef ik ook: voor een nieuw huis.... Of als kadootje voor een vriendinnetje van het Midi-meisje.... Of voor mijn zusje, die ze gebruikte voor het kinderfeestje van mijn neefje
 

 


Veel zijn het er, vind je niet? Staat jouw naam er tussen? Tenslotte nog even het resultaat dat er nog meer leer is om op te schrijven.... op een dobbelsteenbeker bijvoorbeeld.

2 opmerkingen:

Sarah zei

Geweldig! Heel mooi.
Mijn naam staat er niet bij...
Brand je dat er gewoon in zoals je bij hout doet? Of heb je er iets speciaal voor nodig?

Nota Bene zei

Fijn om te lezen dat je vorig jaar ook met minder bloggen toch een creatief jaar hebt gehad. En natuurlijk vind ik het heel leuk om nu ook de resultaten te zien!
Groetjes, Nele

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!