Pagina's

vrijdag 29 september 2017

Beetje bezig met ... Kinderkunstfestival
Weet je nog? Dat ik in juni schreef over het Kinderkunstfestival in ons dorp? Waar ik een workshop stempel gutsen gaf? Weet je het niet meer, klik dan hier de aankondiging en hier meer over Klaas Gubbels :-)

 


Bij het opruimen kwam ik de foto's tegen. Het was ontzettend leuk om te doen.
 
 


Ruim 50 kinderen kwamen naar mijn kraampje bij de kerk om een stempel te maken. En omdat ik 70 gummen uitgedeeld heb, kun je meteen uitrekenen dat het enthousiasme om er nóg eentje te maken groot was!
Gelukkig had ik hulp van vriendin D., want het was best intensief om te doen (ik heb nu eenmaal geen juffen-ervaring :-) ), er waren continu kinderen en het ging maar door. Het was wel ontzettend leuk. Het is gaaf om de reactie te zien, de verwondering over dat iets wat ze maken zo'n leuke afdruk geeft. Ik hoop dat ik volgend jaar weer mee mag doen!
 

Als dank voor de hulp en inzet van D. bij mijn workshop heb ik 2 weken later op de school waar ze werkt de workshop nog eens gegeven.Gezien de onbekendheid van de kinderen met stempels en inkt, was dit misschien wel nog leuker om te doen. Ook hier was het enthousiasme, de verbazing en verwondering als niets leidt tot iets,  onbetaalbaar. Daar kan ik echt van genieten. Zou ik ook zo nog een keer doen!


3 opmerkingen:

Nota Bene zei

Dit ziet er zo gezellig uit en de resultaten zijn inderdaad heel leuk!
Groetjes, Nele

Ageeth Mooij zei

Wat een feest! Hoe kwam je aan genoeg gutsen? Nog pleisters nodig gehad?

Mariken zei

Ontzettende leuke foto's! Wat is het tof om kinderen dit te leren, en als ze zo enthousiast zijn!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!