Pagina's

zondag 17 september 2017

Beetje bezig met ... een kleurenwaaierLaatste kocht ik 3 nieuwe tubes acrylverf voor mijn verzameling.
(Vooral die middelste kleur gaat in ons roze gezin erg hard, maar dat terzijde).Ondertussen heb ik zoveel kleuren verf, dat ik door de tubes het bos niet altijd meer zie. Vandaar een keer op een zondagmiddag aan de slag gegaan en heb ik alle kleurtjes uitgeprobeerd.

En dit is het resultaat:Alle kleuren op een rijtje, ... eh... aan 1 ringetje.

Op de achterzijde heb ik de kleurnaam vermeld. En tevens het kleurnummer, het merk, de lichtechtheid +++ en de mate dekkendheid van de verf.  Opdat ik altijd snel de juiste kleur kan kiezen uit het uitgebreide assortiment ( 53x!) van Bernardine :-)

3 opmerkingen:

Nota Bene zei

Wat ben jij toch praktisch ingesteld. En eigenlijk lijkt zoiets me vooral ook héél leuk om te maken.
Groetjes, Nele

Ageeth Mooij zei

En ook nog mooi om te zien ook!

Rensina Steursma zei

Wat leuk gedaan zeg, heel slim!
En het ziet er ook nog eens heel mooi uit

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!