Pagina's

donderdag 21 september 2017

Beetje bezig met ... Faya, Evi, & Roos


De opdracht voor Faya kwam uit Dokkum (Dankjewel weer Tine!).
Het is een prachtige baby, zo op de foto te zien. En wat een rijkdom: na 3 jongetjes tóch een meisje!Ook de opdracht voor Evi kwam via mail uit het noorden van Nederland en ging met de post weer terug. :-)In mijn inbox mail ontvang ik dan een foto van het geboortekaartje - waarbij ik altijd maar mag hopen dat de kwaliteit een beetje goed is :-) - en dat neem ik dan over op de romper.

Bij de ene soort romper lukt dat beter dan bij de andere. Tot nu toe ben ik erg tevreden met die van de HEMA. Maar de stretch-variant werkt minder prettig dan de gewone katoenen (daar loopt de inkt op uit) dus katoen is mijn standaard. En ze doen het goed. De opdruk blijft er goed opzitten. Ook na vele malen wassen. In de kookwas uiteraard.De opdracht voor Roos kwam via mijn collega B. Voor haar zusje Floor maakte ik ook al eens een romper. Ik wil nu het linkje plaatsen naar dat blogje, maar kan het even niet vinden. Gelukkig heb ik hem wel gepind dus zie je hem hier.
1 opmerking:

Ageeth Mooij zei

Ik hoop over een paar maanden weer zo'n uniek en bijzonder leuk kraamkado te bestellen!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!