Pagina's

dinsdag 19 september 2017

Beetje bezig met ... stiften en De Posthumuswinkel
Easter? Pasen? Da's toch een poosje terug?


Moederdag? Dat is ook al een tijdje geleden!


Klopt helemaal! Wellicht heb je het ondertussen gemerkt: ik ben mijn foto-mapjes weer eens aan het opschonen. En kom nog zo veel leuks tegen van afgelopen jaar. Misschien heb je al eens iets op Instagram langs zien komen. Leuk, dan zie je het nog een keer. Of meer :-)


Zo mocht ik met Pasen een dagje in Amsterdam bij De Posthumuswinkel demonstreren. Niet tegen oorlog, geweld of voor wereldvrede. Nee, niets van dat: ik mocht een aantal mogelijkheden laten zien, wat je allemaal kunt met de stiften van het merk Tombow.
Ter informatie: De Posthumuswinkel is een winkel in de Sint Luciensteeg in Amsterdam-centrum en zij zijn gespecialiseerd in stempels en aanverwante artikelen (Echt een winkel voor als je stempelfanaat bent!). Ik mocht er al eens eerder laten zien (klik hier) wat je met kroontjespennen kunt doen. En op paaszaterdag was er dus aandacht voor de Tombow-stiften.

 

De stiften zijn verkrijgbaar in mooie heldere kleuren, die - vind ik - goed bij elkaar passen. De stiften hebben een 2 punten, een stiftpuntje en een penseelpunt. Met die laatste kun je - naast het penseelschrift schrijven - ook leuk bloemetjes en hartjes maken (zie bij Happy Easter en Pluk de dag hierboven).
Door met een verstuiver wat water over de kleuren te sproeien, lopen ze erg mooi in elkaar over.Hierboven kijk ik heel serieus en geconcentreerd maar zo'n dagje schrijven met zulke leuke spullen, in een fijne winkel, met leuke mensen in een gave stad is voor mij een feestje! Daar word ik heel blij van. En dat verhaal wilde ik je niet onthouden :-)
 
 

3 opmerkingen:

Sarah zei

Leuk!!

Nota Bene zei

Dit ziet eruit als een fantastische dag in een fantastische winkel. Je kaartjes zijn telkens weer zo mooi!
Groetjes, Nele

Ageeth Mooij zei

Je zat in een snoepwinkel! Wat mooi allemaal en heerlijk al die kleuren!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!