Pagina's

maandag 2 oktober 2017

Beetje bezig met ... Paper Passion
In de herfstvakantie is de PaperPassion weer. Dat is een beurs op 19-20-21 oktober in de Koepelhal in Tilburg. Een feestje van papier voor liefhebbers met een passie voor papier, foto’s of letters.


Vorig jaar was ik er ook. Dat was de eerste beurs en toen mocht ik Karin Joan helpen bij haar stand om het schrijven met penseel te promoten. Hierboven zie je mij met juf Karin  :-)


Als ik dit jaar ga - even kijken hoe het uitkomt met mijn werk - dan moet ik wel een budgetje op stellen hoor. Want oei oei.... er zijn zoveel leuke dingen te koop. Kijk hier waar ik vorig jaar mee thuis kwam :-)Het was een hele succesvolle dag. Dus als jij houdt van Handlettering - Journals -Stempelen - Project Life- Fotocollage – Mixed Media – Origami – Kalligrafie – Scrapbooken - Tekenen & Schilderen – Zentangle – Knipkunst – Snailmail – Postcrossing –Kaarten maken nog veel meer… ! Kom je dan dit jaar ook?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!