Pagina's

donderdag 1 juni 2017

Beetje bezig met ... Mattias, Eline, Lynn, Lou & Liam

Een geboortekaartje blijft een originele inspiratiebron voor het beschrijven (of eigenlijk "betekenen") van rompertjes. In deze aflevering weer een vijftal "nagemaakte" plaatjes die dan toch uniek blijken te zijn.
Mattias is de zoon van vrienden van mijn zusje en maakte ik dus in opdracht voor haar.


Het wolkje is echt het thema van de ouders, want voor Antonie - de grote broer - maakte ik 2 jaar geleden ook een rompertje met een wolkje er op.Eline's mama werkt in het ziekenhuis in Nijmegen en is een collega van mijn vriendin A.


Het kaartje heeft genoeg facetten om terug te laten komen op het rompertje, inclusief dat schattige beertje.
Van diezelfde vriendin ontving ik ook deze foto via een appje. Leuk lettertype, leuk vormpje van het etiket en dan gaan mijn handen jeuken, want dan zie ik de romper al voor me :-)Datzelfde had ik bij de opdracht die ik van T. kreeg, de vroeger opvangouder van de meisjes.
 

Een allerschattigst kaartje en zo'n hartje nodigt gewoon uit om op een rompertje te komen.Tenslotte nog het kaartje van Liam, in opdracht van mijn collega B.:


 Ook hier genoeg grafische inspiratie om over te nemen op een rompertje, een grijze dit keer.Maar hier moest nog wel iets extra's aan toegevoegd, omdat de papa & mama van Liam echte Arnhemse voetbalfans zijn. :-)


1 opmerking:

Sarah zei

Heel grote fan van je rompers!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!