Pagina's

zondag 18 juni 2017

Beetje bezig met ... Birgit Koopsen 2


Vorig jaar september volgde ik 2 workshops bij Birgit Koopsen. In de ochtend-workshop maakte ik dit mooie schilderijtje. Het verslag van die dag vind je hier.
 "Pimp your journal" was het middagprogramma. Maar ik maakte slechts een kaft, een journal was het nog niet.

Sinds deze week echter wel! Want op het moment dat je dit leest, volg ik wéér een workshop bij Birgit! En ik vond van mezelf dat ik dan het boekje klaar moest hebben!Ik heb het gebonden met behulp van de zogenaamde Secret Belgian Binding, dat betekent dat de kaft is gebonden met een - in dit geval katoenen - draad die buitenom loopt. En binnenin "hangen" de 10 katernen van 8 bladzijdes elk daaraan. Een dik boek dus. Wat zal ik eens schrijven?


Hier nog een close-up van de achterkant. Met washi-tape, foam en gipsplakband uit de doe-het-zelf-zaak. Ja, wij kunstelaars weten overal de handigste spullies te vinden!

1 opmerking:

Nota Bene zei

Dit is echt een prachtig boek! Veel plezier tijdens de workshop!
Groetjes, Nele

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!