Pagina's

vrijdag 16 juni 2017

Beetje bezig met ... Klaas Gubbels


Door alle voorbereidingen (en een Avondvierdaagse!) zou ik het bijna geen tijd hebben om reclame te maken voor de workshop die ik ga geven.....Reclame voor mijn workshop, morgen, op het Kinderkunstfestival in het dorp. Verspreid door het centrum kunnen kinderen (en iedereen voelt zich wel eens kind toch? dus stiekem ook voor volwassenen) 15 verschillende workshops volgen, die een thema hebben rondom een bekende kunstenaar.


En in mijn workshop kun je stempels leren gutsen à la Klaas Gubbels. Ik gaf al eens eerder workshops: dat zie je hier, maar nog niet eerder met Gubbels in het achterhoofd :-)Gubbels is vooral bekend van zijn stillevens van tafels, stoelen en koffiekannen. Zijn werk is heel abstract - wat zich goed leent voor een stempeltje - en ik vind het grandioos om te zien op hoeveel verschillende manieren hij een koffiekan kan tekenen of op een andere manier tot uiting kan laten komen, bijvoorbeeld in een zeefdruk, een collage, wandschildering, glas of metaal.En ik maakte dus stempels van zijn kannen. En kaarten... van de afdrukken.
Er zijn zoveel verschillende variaties mogelijk! En dus ook verschillende variaties van kaartjes :-)Morgen dus. Tegenover de grote kerk in het centrum. Vanaf 11:00 uur ben je van harte welkom!!


Meer informatie over Klaas Gubbels staat uiteraard op Wikipedia.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!