Pagina's

vrijdag 2 juni 2017

Beetje bezig met ... Art Journaling Round Robin #2Via Facebook doe ik mee met een Art Journaling Round Robin, een initiatief via De Craftorij, één van mijn favoriete "knutsel-winkels", die helaas niet meer bestaat.

Round Robin is een term die in het label-lijstje rechts op dit blog al voorkomt. Al eerder deed ik mee met een ronde om creatieve pagina's te maken en die toe te sturen - met echte post dus! - naar een dame die je niet kent, maar waarvan je weet dat ze van creativiteit houdt, dat heet dus Round Robin.

De eerste 6 opdrachten beschreef ik al in januari (klik daarvoor hier). Hieronder de volgende 4 opdrachten.

7. Gebruik structuur


Gesso, structuurpasta, glitterknopjes, vilt, embossing poeder. Ik weet niet wat ik allemaal in mijn handen heb gehad om maar enigzins structuur in de pagina's te krijgen...


8. Gebruik stempels


De stempel met de stipjes maakte ik zelf, de stempel met de kringen - waar ik ook glimmend embossing poeder over heen deed, wat je niet zo goed ziet - heb ik ooit gekregen in een goodie bag bij een workshop. De quote had ik op het Pinterest-bord van de ontvangster gespot. Dus dat was een match.


9. Maak je spread monochromaticIk moest het even nazoeken hoor, maar monochromatic betekent gewoon monochroom, dus alles in de tinten van één kleur. Dit keer koos ik groen. Groene achtergrond van acrylverf, groene washi-tape, groene restjes en scrapjes papier, groene stempels, groen plaatje van een papaver met de stempel ontworpen door Godelieve. En met een quote van IKEA :-)


10. Maak een collage


De laatste van vandaag was een collage van papieren vogeltjes voor Carla. Ik kwam de quote tegen op haar Pinterest bord en aldaar vond ik ook inspiratie voor de vogels (Hier is de pin en het is oorspronkelijk van Sue Brown, zie hier op Flickr).

Volgende week de volgende 4!

2 opmerkingen:

Sarah zei

Wat leuk allemaal.
Die laatste met vogels en de mooie tekst vind ik super tof!

Nota Bene zei

Leuk om weer lettertjes van je te zien! Ik kijk alweer mijn ogen uit en geniet ervan!
Groetjes, Nele

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!