Pagina's

zaterdag 17 juni 2017

Beetje bezig met ... Klaas Gubbels2


Als ik naar mijn werk rijd, en ik rijd niet via de snelweg, kom ik langs dit mooie pand. Hier is ook het atelier gevestigd van Klaas Gubbels, kunstenaar bekend om zijn stillevens van tafels, stoelen en koffiekannen. Wanneer je de foto goed bekijkt, zie je een grote koffiekan van hout voor het atelier staan.
 

En morgen staat deze Arnhemse kunstenaar in het thema van mijn workshop voor kinderen. Onder mijn leiding mogen ze van een gum een stempel gutsen tijdens het Kinderkunstfestival in ons dorp.
 


Gisteren schreef ik al een blogje waarin je de kaarten zag die ik maakte met de stempels à la Klaas. Vandaag laat ik zien dat je met stempels ook meer kan.

 

Bijvoorbeeld stempelen op licht- of lampezakjes. Of op een kaars!


Stempelen kan ook op een stukje mooi papier, waar ik dan weer met gekleurde kartonnen katernen (de binnenin-bladzijdes) een boekje van gemaakt heb. De afmeting van de boekjes is 13 x 13 cm, precies groot genoeg om foto's van Instagram in te plakken. Of andere leuke foto's natuurlijk.


En ik stempelde ook een slinger. Die hangt vandaag in mijn kraam. Die kun je "live" komen bekijken. Of ik schrijf er binnenkort een blogje over. Tot gauw!
2 opmerkingen:

Ageeth Mooij zei

Ik vind het werk van Klaas Gubbels prachtig en heb mij regelmatig laten inspireren. Dat ga jij morgen ook weer doen, anderen inspireren! Ik wens je veel plezier daarbij.
Wat ik zo mooi vind aan wat jij en maakt en laat zien, is dat alles (naast het creatieve en technische) ook zo strak en netjes is (en daarmee gelukkig de keukentafel ontstijgt).

Nota Bene zei

Je hebt superstempels gegutst en er prachtige dingen mee gemaakt! Ik krijg er meteen zin van om aan je workshop deel te nemen...
Groetjes, Nele

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!