Pagina's

woensdag 31 mei 2017

Beetje bezig met ... nieuwe voorraad rompertjesDit hierboven is één van de eerste rompertjes die ik zelf heb geschreven. Het muisje was er door de HEMA op gezet en de tekst schreef ik zelf. Het idee kwam van Annegé. Ik had haar op een kalligrafie-beurs eens rompers zien beschrijven en kreeg ook een hele schattige van haar voor het Midi-meisje, nu 11 jaar geleden (die heb ik ook nog steeds!).


Sindsdien zijn er al heel wat rompertjes van mijn hand gekomen. Op mijn Pinterest bord met onesies staan ze bijna allemaal. Deze hierboven niet hoor! En de 2 hieronder ook niet. Dat zijn mislukkers die ik dan later als "kladje" gebruik.De afgelopen tijd was het wat stil hier op het blog. Geen rompers. Geen andere creatieve uitingen. Dat heb je zo wel eens. Zeker als zaken rondom gezin, werk, gezondheid en zo wat meer prioriteit vragen, dan is de tijd (en energie) om achter de PC te zitten en het leuks de wereld in te gooien er gewoon niet. :-(
Gelukkig zit ik nu weer in de lijn up! :-)Mijn digitale afwezigheid betekende echter niet dat het creatieve ook weg was. Dat mocht er gelukkig wel zijn en maar goed ook. Want als dat weg is, die ontspanning, gaat het echt niet goed...Kortom: De "productie" van rompers heeft niet stil gelegen! Sterker nog: ik kocht een nieuwe doos vol blanco exemplaren bij de Hummie (HEMA). Daar word ik altijd toch wel een beetje zenuwachtig van: wat moet ik nu met 42 rompertjes op voorraad? Ik zal ze toch wel kwijt raken? :-)


Nieuwe stiften kocht ik ook. Donker roze en donkerblauw waren ter vervanging, de andere kleuren zijn nieuw! Die probeerde ik meteen uit, op oude shirtjes van de meisjes!


Dus vanaf morgen probeer ik de traditie donderdag-romperdag weer voort te zetten. Tot morgen!

2 opmerkingen:

Ageeth Mooij zei

Fijn om weer van je te zien en te lezen.
Het rompertje dat jij maakte op mijn verzoek, is heel goed ontvangen. De (hoofd)afbeelding van het geboortekaartje terug laten komen op de romper, treft mensen zo positief. Het geboortekaartje hebben ze immers met zorg bedacht/uitgekozen. Perfect kraamkado, dank je wel!

Sarah zei

Heel leuk dat je weer wat laat zien.
Ik schrijf tegenwoordig ook veel op stof. Zo leuk!
Die rompertjes geraak je wel kwijt.
Ik zoek de zigmarkers al lang in de winkel. Maar jij bestelde ze online? Tevreden van?

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!