Pagina's

donderdag 8 juni 2017

Beetje bezig met ... Eline, Hugo, Midas & Mats
Dit blogje had ook kunnen heten: Beetje bezig met baby's van collega's.Volgens mij had ik al eens eerder verteld, dat ik in een vruchtbare en jonge werk-omgeving vertoef (alhoewel de organisatie zelf al meer dan 100 jaar oud is).


Het olifantje is een stempeltje dat ik zelf gutste (in 2013 dat zie je hier). Ik gebruikte het al eens eerder op een rompertje (ook in 2013 dat zie je hier). Ik maakte het van een plaatje van de verpakking van een pyjama. Ik weet nu (toen namelijk niet) dat olifantje getekend is door Eline Pellinkhof (toepasselijk in dit geval :-) )


Voor de romper van Hugo gebruikte ik zijn geboortekaartje als inspiratie.


Het kaartje is samengesteld door de mama van Hugo. En het schattige konijntje liet ik terugkomen.

Twee andere collega's zijn ouders geworden van een 2e zoon, Midas. Peggy heeft het kaartje helemaal zelf getekend en ontworpen: nog leuker om het dan over te brengen op de romper :-)

Midas & Rens krijgen artistieke genen mee, hun ouders hebben allebei een eigen website: Peggy & Michiel.De laatste telg aan de boom is Mats, zoon van mijn IT-collega.


Zijn reactie bij ontvangst van het pakje was hilarisch: "Dat zal mijn vrouw leuk vinden - stilte - Oh, en ik ook hoor". De letters heb ik overgenomen van het geboortekaartje. Aan de kwaliteit van de foto kun je zien (foto van een computerscherm), dat ook dat wel eens een uitdaging is.... :-)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk leuk leuk!!!
Creatieve groetjes, Gaby

PS: ik ga je FB-pagina ook liken, kom je ook bij mij???
facebook.com/dolfijnecreatie

Sarah zei

Heel leuk weer allemaal!
Je zelfgemaakte stempels zijn leuk.
Dat doe ik soms ook. Heel fijn is dat om te doen!

Unknown zei

Inderdaad, het rompertje werd heel erg gewaardeerd!! Wat een super leuk, orgineel en persoonlijk kado! Dank je wel!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!