Pagina's

donderdag 29 december 2016

Beetje bezig met ... rompertjes
Voor Amber, Bart, Bram, Bram, Charles, Collin, Eefje, Elaine, Eline, Eline, Esmee, Evi, Evy, Feline, Fenne, Fiep, Finn, Fitz, Florien, Florian, Hessel Jan, Hidde, Hugo, Iris, Isabella, Jack, Jari, Jidde, Jorrit, Kikki, Klaas, Lena, Lennon, Levi, Liene, Lonne, Lucas, Luuk, Maira (2x), Marije, Mateo, Mees, Mia, Mijke, Milou, Noa  Olivia, Nomi, Noralie, Nout, Odin, Olivier, Pepijn, Pip, Pleun, Roel, Rosalynn, Ruben, Sam, Toon, Tycho, Vida & Zoë......


In 2016 beschreef ik 63 rompertjes met namen van pasgeboren baby's er op. Plus deze twee hierboven - een overslagrompertje en een gewoon model - maakt 65 als de eindstand van 2016!


De opdrachtgeefster voor deze twee had me vorig jaar op de kerstmarkt gevonden en mijn mailadres bewaard! En toen haar schoonzusje in verwachting raakte, mocht ik rompertjes maken met de allerschattigste beertjes van Forever Friends.
Logo

Logo op de doek
Later in het jaar mocht ik ook een luierdoek voor haar maken met het logo van een massagepraktijk en een (persoonlijke) tekst.


En als het dan allemaal lukt, zoals ik het in mijn hoofd had, dan is niet alleen de ontvangster blij, maar ikzelf ook :-)

Het komt steeds meer voor dat mensen mij weten te vinden via Facebook, Instagram, mijn visitekaartje of via via, van horen zeggen en mond-tot-mond-reclame.


Voor dit shirtje kreeg ik een opdracht spontaan in mijn mailbox (mijn adres staat rechtsboven dit blog aan de zijkant): graag een shirtje voor een meisje met 4 panda's erop!


Ik maak dan eerst een schets en stuur die terug. Als deze OK is, dan zet ik het met de hand op het textiel, met een textielstift. Ik gebruik daar de textielstiften van ZIG (TC 4000) voor, die werken het prettigste, vind ik. Je kunt deze kopen bij o.a. Koperdraat Kalligrafie of de Penstore


En uiteindelijk ging het resultaat zoals hierboven de brievenbus in. Op weg naar een nieuw wereldwondertje.

De eerste opdrachten voor 2017 liggen al te wachten. Ik hoop dat ik weer veel rompertjes, shirtjes en/of luierdoeken mag beschrijven komend jaar. Ik doe het graag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!