Pagina's

woensdag 28 december 2016

Beetje bezig met ... De PosthumuswinkelBijan twee weken geleden mocht ik op een zaterdag demonstreren in Amsterdam :-). Een demonstratie bij de winkel op de foto: in een zijstraatje - een steegje eigenlijk - van de Kalverstraat.  

"Bij de Posthumuswinkel ervaart u nog het nostalgisch ambacht van op maat gemaakte stempels, een ambacht waar ze al sinds 1865 expertise in opgebouwd heeft.", zo staat vermeld op hun website. Een ware snoepwinkel voor iedereen die van stempels en papier houdt!
Je snapt nu natuurlijk dat ik daar een demonstratie gaf: In het midden van de winkel mocht ik een hele dag laten zien wat voor moois je met hun luxe pennenset kan schrijven. 


 Ze hebben er ook verschillende kleuren inkten bij. Vooral de bronzen variant is heel mooi van kleur.


Ik heb daar een hele dag letters mogen schrijven. Op prachtig Oud-Hollands geschept papier. Ik vond het heerlijk om te doen. Voor mij is dat pure ontspanning. Heel mindful in toch zo'n drukke decembermaan.
Het was zelfs zo ontspannend dat ik niet eens alle geschreven kaartjes op de foto heb gezet, maar die hierboven geven een goede indruk :-)


En eerlijk is eerlijk: Amsterdam is ook wel heel mooi met al die lichtjes in deze tijd van het jaar :-)
Thuis waren de meisjes 's avonds meteen driftig in de weer met de stempeltjes die ik had meegenomen. Kortom: voor mij was het een topdag! Misschien mag ik nog eens terug komen bij Peter & Nathalie. Maar dan vast alleen als ik beloof om niet meer mee te zingen als André Hazes op de radio is! Oh! My guilty pleasure? :-) 

Mocht je nog eens in Amsterdam komen: deze winkel niet overslaan hoor! Veel te leuk om te missen!!! Hier nog even de link naar hun Facebook-pagina

1 opmerking:

Ageeth Mooij zei

Een bijzondere dag in een bijzondere winkel, wat leuk zeg!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!