Pagina's

vrijdag 23 december 2016

Beetje bezig met ... Mijke


Mijke al bijna weer een half jaar oud en haar rompertje kan ze vast al aan.


Ik probeerde hetzelfde lettertype te gebruiken als dat van het schattige geboortekaartje.Voor haar grote zus Jente maakte ik ook al een romper in 2013.Mijke is de 2e dochter van "die lange meneer en dat kleine mevrouwtje" zoals het Mini-meisje het laatst omschreef. Ze is dus mijn achternichtje, vandaar dat ik er nog een extra kraamkadootje bij deed, een luierdoek. 


Omdat ik de geschreven tekst fixeer met een warme strijkbout, blijven de letters goed zitten, ook in de kookwas. En die luierdoeken blijven mooi. En zijn overigens ideaal. Niet alleen voor baby's, maar ook als kinderen groter worden. Ik spreek uit ervaring :-)

1 opmerking:

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!