Pagina's

woensdag 7 december 2016

Beetje bezig met ... een kerstmarkt met lichtjes


 

December is altijd een volle maand. Ik weet het en toch komt het elke keer als verrassing. En hoewel Sinterklaas voorbij is, is het leven hier dan ook wat vol met gezin, Man in huis in het buitenland, betaald en vrijwilligerswerk. En toch wil ik dan ook nog knutselen voor de markt....


Aankomende vrijdag en zaterdag is het Dickensmarkt in het dorp. Sfeerverhogende kerstbraderie, met koren, uitvoeringen en kraampjes. Achter 1 van de kraampjes sta ik, met mijn spullies. En met de tassen en sieraden van de dames van Mooi van de Algemeer.


Ik verkoop rompers (niet verrassend toch?), kerstkaarten, kaarzen (zie hierboven) en lichtzakjes. Alles met mijn letters er op. Uiteraard.

 

Lichtzakjes? Ja, dat zijn zakjes van papier, waar je een (jampotje met een) waxine in kan zetten. Mijn VU-dinnetje M. bracht zo'n zakje eens mee op mijn verjaardag. Het was helemaal wit en ik zette er meteen een tekst bij. 


Dus toen mijn andere VU-dinnetje L. mooi rijstpapier uit Thailand mee bracht, kon ik de zakjes zelf ook maken.


Ze zijn supergaaf. En allemaal handmade! Met een tekst op de voor- en achterkant € 4,95 is de prijs.


Als in je in de buurt bent, is het leuk als je even langs loopt. Ik hoop in ieder geval op beter weer dan vorig jaar, want toen dreven we de kraam uit :-)

4 opmerkingen:

Sarah zei

Mooi! Hier hou ik van!
Veel succes!

Unknown zei

Echt mooi werk hoor. Ik wens jullie een fijne sfeer op de markt. Veel plezier !!!

Rensina Steursma zei

Oh wat een leuke spullen allemaal!
De kerstkaartjes zijn geweldig en ook de kaarsen en kaarsenzakken zijn erg leuk.
Succes de komende dagen op de markt

Ageeth Mooij zei

Mooie spullen, gemaakt met zorg en aandacht. Prachtig Bernardine!
Het is vast en zeker goed verkocht.

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!