Pagina's

donderdag 15 december 2016

Beetje bezig met ... Elin, Feline, Zoë, Jari, Finn & Ruben 

Het rompertje voor Elin maakte ik nog niet zo lang terug. Caro Elin heet ze officieel en ze is de kleindochter van Caroline, een fantastische en lieve vrouw, overleden aan dezelfde ziekte als mijn moeder, maar dan vele jaren eerder en jonger. Onze dochters noemden haar tante Buurvrouw en haar dochter, de moeder van Elin en onze oppas, kenden ze als Ingedid. Ik hoop dat het kleine meisje van Ingedid net zo leuk en lief mag worden als haar mama en oma (en haar papa natuurlijk, want die is ook leuk :-) )
 
 

Voeg bij Elin 2 letters toe en je hebt Feline! :-)
En haal daar weer een F vanaf en je hebt Eline. Vandaag kreeg ik opdracht voor haar rompertje, maar dat zie je in 2017!


De romper voor Feline maakte ik in opdracht van een tante van mij uit West-Friesland. Het leuke aan rompertjes naar familie is dat ze via via vaak op hun plek komen, hoewel deze trouwens uiteindelijk gewoon met de post meeging :-)Ook met de post ging de romper voor Zoë. Een opdracht uit Friesland, aan de andere kant van de Afsluitdijk.


Het geboortekaartje kreeg ik toegezonden en gebruikte ik als inspiratiebron voor het lettertype.

 

Op de achterkant staat de naam van haar broert en de ouders geschreven. Dat wordt altijd erg leuk gevonden door de ontvangers. (Met dank aan Annegé voor dit idee :-) ). Van Jari gaan we naar Jari...
 

Ook hier liet ik mij inspireren door het plaatje op het geboortekaartje. Jari is trouwens op een topdag geboren, namelijk op mijn verjaardag! :-) Jari is het kleine broertje van Finn en dat brengt ons naar een andere Finn...


Finn is de tweede zoon van één van mijn vele collega's! Uiteraard ging er - namens de afdeling - ook een pakje die kant uit!En als we het dan over collega's hebben. Het geboortekaartje van Ruben kreeg ik van collega D. en gebruikte ik als inspiratie voor de romper


Ruben is de zoon van Inge & Sjoerd en dat zijn ook de namen van de kinderen van mijn vriendin L. uit Amsterdam. :-) Vonden L. en ik erg grappig. :-)


En zo heb ik van naam naar naam weer 5 rompers aan elkaar gekletst :) Het was de afgelopen tijd rustig met rompers op dit blog, maar er zijn er nog gemaakt, dus binnenkort meer van dit..... Fijn dat je tot hier gelezen en gekeken hebt :-)

1 opmerking:

Ageeth Mooij zei

Mooi Bernardine!
Ruim 18 jaar geleden twijfelden we over de naam Finn, uiteindelijk heeft middelste die naam bijna 14 jaar geleden gekregen. Maar als ik geweten had hoe populair de naam zou worden. Gelukkig hebben we een unieke achternaam ;-)

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!