Pagina's

donderdag 6 oktober 2016

Beetje bezig met ... Lonne, Jack & CollinDit is het (mooie) geboortekaartje van Lonne. Van mijn vriendin Y. kreeg ik de opdracht voor een rompertje.Het meisje vond ik iets te ingewikkeld, maar de eendjes, hartjes en het lettertype van het kaartje komen terug in de romper.

En dit hier is het kaartje van Jack. Van J. - een klassenmoeder van de klas van het Mini-meisje - kreeg ik de opdracht, naar aanleiding van de romper voor Fiep.Maar wat me zelden overkomt: van deze romper - waar de plaatjes van het geboortekaartje op terug komen - maakte ik geen foto! Alleen deze, toe-ie al in het zakje zat.... Jammer hè?!


En dit is het geboortekaartje van Collin. Zijn moeder was de oppas van mijn vriendinnen A. en A.


Van de laatste.mocht ik een romper beschrijven, met een pinguïn er bij.En die pinguïn kreeg nog een vervolg, maar daarover morgen weer meer.... :-)

Naschrift 05-01-2017:
Bij het opruimen van de I-pad vond ik nog wel foto's die ik had gemaakt :-)Zie hier het resultaat: de tekeningen van het kaartje van Jack op zijn rompertje verwerkt :-)

2 opmerkingen:

Miranda V zei

Het loopt als een trein hè, de romper business. Zo leuk! Ik ben helemaal onder de indruk van de tekst Lonne, prachtig nageschreven. Zo mooi strak!

Sarah zei

Echt tof! Elke keer!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!