Pagina's

vrijdag 7 oktober 2016

Beetje bezig met ... luierdoekenEen poosje geleden kwam ik in het dorp Quinn tegen, een jongetje in een wandelwagen met achter zijn guitige koppie een luierdoek van mijn hand. (Klik hier voor het blogje). Die heb ik toen in opdracht gemaakt van mijn creatieve vriendin Marianne.


Een nieuw product in het assortiment riep ik toen nog. Maar ondertussen had Marianne een nieuwe opdracht voor me: Ëen luierdoek voor de pedicure graag en hier is haar visitekaartje".


Zo gezegd, zo gemaakt. Of zoiets. :-)Dit is nog een foto van de hele doek, maar die heb ik in het donker gemaakt en is niet zo goed, maar geeft een goed beeld.


 En dan nog "het staartje" bij de romper van Collin, waar ik het over had in het blog van gisteren.De mama van Collin deed ook een bestelling voor een hydrofiele luier. Gewoon van de HEMA, het merkje zit er nog aan, dus hij droogt goed. Ook als er letters van mijn hand op staan.


Dus bij deze officieel gelanceerd in de shop: luierdoeken! € 8,50 per stuk en bestellen kan per email of in een persoonlijk berichtje op Facebook.

2 opmerkingen:

Nota Bene zei

Je bent de laatste tijd duidelijk druk bezig geweest. Leuk gedaan allemaal!
Groetjes, Nele

Ageeth Mooij zei

Dat vergt wel concentratie, zo'n luierdoek. Mooi!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!