Pagina's

donderdag 20 oktober 2016

Beetje bezig met ... Amber, Lena & MairaBij het publiceren van rompers ben ik altijd voorzichtig. Want het is toch altijd jammer als het rompertje al op het blog staat, maar de baby (en de kersverse ouders) het kraamkadootje nog niet hebben ontvangen :-)Maar kleine Amber - een nieuw zusje voor schoolgenootjes van mijn dochters - is al weer een paar maanden oud, dus ze zal de romper ondertussen wel gekregen hebben :-)
 De romper voor Lena ging naar Duitsland waar mijn nichtje werd verblijd met een dochter. Klein detail toegevoegd, omdat Lena naast Duits toch ook Hollands bloed heeft :-)Tenslotte nog twee rompertjes voor Maira!De mama van Maira zit bij de Soroptimistenclub. En een aantal van mijn buurvrouwen ook!


 

Dus toen beschreef ik er gewoon nog eentje :-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!