Pagina's

vrijdag 14 augustus 2015

Beetje zomervakantie met ... Midi-meisje-werk

Het is zomervakantie. Ook voor dit blog. Vandaar wat "makkelijke" postjes met foto's die eens gemaakt zijn, maar nog niet vertoond. Vandaag werk van het Midi-meisje.Dit is de Man in Huis, getekend door het Midi-meisje. Het is al een poosje geleden, maar hij lijkt nog steeds. Hihi.


Deze tekening is ook voor de Man in Huis. Hij is regelmatig in het buitenland en deze moest ik op verzoek app-en, opdat zijn 4 meisjes op hem wachten....


Op de kamer van het Midi-meisje hangt het ook vol met dames in mooi jurken....Dit zijn de topmodellen...En dit is het mooiste model: dit is het Midi-meisje als welp.


Deze collage hierboven is ook op haar kamer. Dit zijn "bordjes" in haar kledingkast, dan weet je dus waar je alles moet neerleggen.


En dan heeft ze een klein zusje dat ook altijd alles wil wat zij heeft, dus dan zie ik later dit in de kast van het Mini-meisje hangen :-)


Deze tekening maakte het Midi-meisje samen met haar vriendin voor hun danslerares. Supergaaf!


Hier een detail uit de tekening.

En hier doet ze aan street-dance...


Dit is de voorkant van haar laatste werkstuk in groep 5. Naast olifanten en pinguïns, zijn panda's ook haar lievelingsdieren. Ik moet zeggen: ze zijn ook wel allerschattigst :-)

1 opmerking:

Nicole Orriëns zei

De man in huis ziet er uit alsof hij het zwaar heeft : )

Huisvlijt

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!