Pagina's

maandag 17 augustus 2015

Beetje zomervakantie met ... een boekbindpakket


Deze week is de laatste week van de zomervakantie. Ik heb geprobeerd om dagelijks wat te plaatsen. Dat is niet helemaal gelukt, want de wifi op de Franse camping wilde niet meewerken. Maar nu weer in Nederland lukt het wel. Voor deze laatste week heb ik speciaal nog wat losse eindjes bewaard :-)

 

Lang geleden kocht ik deze doos bij de Grafische Cultuurstichting, het is een thuispakket om boekjes te maken.


Hier is de link waar je de doos kunt bestellen en op de site van Paper Originals zie je iets duidelijker wat er allemaal in zit. Ik zie namelijk nu pas dat ik de kwast en de boekbinderslijm vergeten ben....
 


Samen met het Maxi-meisje heb ik (vorig jaar inderdaad - oeps!) de kaftjes voorzien van lichtgevende roze verf.


Voor het schutblad aan de binnenkant gebruikten we gemarmerd papier. Ook zelf gemaakt. Ooit bij een workshop in het Meermanno-museum, maar dat is al écht heel lang geleden.... :-)

1 opmerking:

Rensina Steursma zei

Hé wat grappig, zo'n zelfde boekje heb ik op school eens 'moeten' maken.
Erg leuk om te doen en ben nog steeds blij met de invulling ervan.

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!