Pagina's

donderdag 27 augustus 2015

Beetje bezig met ... QuinnIn maart plaatste ik deze romper voor een nog niet geboren jongetje: het achterneefje i.o. van één van de creatieve dames van Mooi van de Algemeer. Nu wilde ik net terug linken naar dat blogje, kan ik het toch niet meer vinden! Blijkbaar per ongeluk verwijderd!!! Echt heel suf. :-( Dus ik plaats de foto's nog een keertje.Enfin, ik had dus een sport-auto gemaakt, omdat zijn papa van snelle auto's houdt. Met inmiddels traditioneel op de achterkant de namen van de nieuwe papa en mama :-)


Dus toen Quinn geboren was en zijn naam op een blauw geboortekaartje stond, tipte zijn oud-tante (oei dat klinkt oud!) mij met een nieuw idee voor een kraam-kado: een luierdoek.


Daarom vanaf heden in "ons" assortiment: luierdoeken met de naam van de baby er op!


Dat ziet er gaaf uit toch!?


En omdat ik zo blij was, heb ik er tóch nog maar een rompertje bij gedaan. Deze keer eentje waar het visje al door de HEMA was gedrukt en ik de letters er zelf bij heb gezet, in de stijl van het kaartje :-)

2 opmerkingen:

Unknown zei

En de moeder was er zo blij mee! De luier doek ligt vaak in de wandelwagen en na het wassen ziet het er nog steeds super uit! Het is echt een super origineel cadeautje ��

Ageeth Mooij zei

Leuk idee en mooie uitvoering, die luierdoek!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!