Pagina's

woensdag 26 augustus 2015

Beetje bezig met ... Zomer Challenge #5


Het is al weer een poos geleden, maar in juni plaatste ik de eerste resultaten (hier, hier, hier & hier) van de kaartjes die ik maakte voor de Zomerchallenge 2015. Alle kaartjes zijn nu af. Aanstaande zaterdag is de reünie, dus ik heb nog precies tijd om de overige 31 te publiceren. Vandaag 31 tot en met 40.

#CZC31: Ogen


Dit is een versje van Hans & Monique Hagen en de lettertjes zijn van mij. Zal ik een geheimpje verklappen? In de Zomer Challenge van vorig jaar zat de opdracht Ogen ook (#CZC47). Toen maakte ik 2 versies en deze viel af.... Nu kon ik hem toch opnieuw gebruiken. Fijn!


#CZC32: Moodboard


Goed, we waren dus op vakantie. En ik zag overal leuke plaatjes en lettertiepjes die ik wilde onthouden. Dus ik heb een vrije interpretatie gemaakt van de opdracht Moodboard. Raad eens waar wij vakantie vierden!


#CZC33: Gebruik washitape


 
Voor een collega maakte ik de Italiaanse vlag met tape en toen was ik meteen geïnspireerd! Letters geschreven op een ander stukje karton en met foam iets verhoogd opgeplakt. Onze vakantiebestemming van afgelopen zomer is nu wel echt overduidelijk.


#CZC34: ZomerDeze sneeuwpop hoort voor mij echt bij de zomer! De tekst is uit zijn liedje en ik schreef het erbij. Elke keer als ik het hoor, moet ik glimlachen. En voor de mensen die niet 3x of meer per week de film zien of horen (zoals ik!): Dit is Olaf uit de Disney-film Frozen, een sneeuwpop die van zomer houdt....


#CZC35: Mannen
Op Pinterest heb ik dit lettertype ooit gepind en het is ondertussen al bijna 5.000 keer ge-repind. Nu heb ik het zelf eens gebruikt. De oorspronkelijke website is van Society6.


#CZC36: Gebruik een stempel én een detail van hetzelfde stempel


De stempel is gemaakt door het Maxi-meisje, nadat ze de film had gezien. De tekst vond ik via Google en de letters zijn van mij.

#CZC37: HaarTekst van ~Shanti:
"And at the end of the day, your feet should be dirty, you hair messy and your eyes sparkling"

Deze opdracht bleef heel lang liggen, ik had geen inspiratie. En toen - plop - was het er wel. Zo fijn als het dan toch lukt.

#CZC38: Border / sierrandje  


Ondergrondje uit mijn rommel-papiertjes-lade. Border/randje met blauwe en witte acrylstift (Posca) en tekst in het midden met een penseelpen. Inspiratie vond ik in het boek van Joanne Sharpe. Ondertussen hebben al een aantal mensen gevraagd hoe ik de achtergrond gemaakt heb.... En ik weet het echt niet meer :-)


#CZC39: Gebruik waterverf
Typisch vakantiekaartje: een hele snell met 2 kleuren aquarelverf en een kwastje.....:-)

#CZC40: Lichtblauw met paars  


Nog een snel vakantiekaartje: met alleen papier en pen........ en een beetje roze en wit :-)


Morgen is het weer donderdag = romperdag, maar vrijdag en zaterdag meer van dit. Kom je dan weer? :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!