Pagina's

zaterdag 29 augustus 2015

Beetje bezig met ... Zomer Challenge #7


  Vandaag is de reünie voor de deelnemers van de Zomer Challenge. Op Facebook hebben we elkaars creaties al gezien, maar nu kunnen we ook "live" de kaartjes bekijken. Dan zijn ze nog mooier, want de kleuren komen veel beter uit. Hieronder mijn laatste 11 kaartjes.


  #CZC51: Gebruik een stencil


  Achtergrond is een kladje, gebruikt van een gelliplate. Dit lettertype is toch echt wel één van mijn favorieten. Het gaat me steeds makkelijker af. Maarja.... oefening baart dan ook kunst :-)

  #CZC52: Scrap een kaartje zonder mixed media


  Met een mesje heb ik de letters uitgesneden. Zonder ze overigens eerst te tekenen met potlood, dus uit de losse hand. Dat was best een uitdaging voor mij :-)

  #CZC53: Gebruik restjes (scrap)papier


  Restjes papier uit de blauwe papier doos met wat pajetjes (hoe schrijf je dat?). Opmerking van het Midi-meisje toen ze dit las: "Ja Mam, deze tekst is wel wat voor jou, want jij kan nooit zo goed loslaten". #oei #raak

  #CZC54: Sterren
  Echt een toevalstreffer is dit: ik zocht een tekstje met sterren en kwam tot deze quote van Marilyn Monroe. En toen zat er ook een bijpassend kaartje in het Flow-vakantiepakket. #helemaalblij

  #CZC55: Hart


   "Uit liefde komt niets dan liefs".
  En zo is het.

  #CZC56: Stempel je gek


  Even een graai gedaan in het stempelsetje van één van mijn dochters....En toen nog even een roze pen gebruikt :-)

  #CZC57: Bling, bling


  Letters uitgesneden uit dubbelzijdig folie en glitterfolie gebruikt om ze te vullen. Ik kreeg het door het glimmen gewoon niet goed op de foto :-)

  #CZC58: Inkt


  Ecoline-druipertjes. Al heel lang gewaard om "iets" mee te doen. Tekst is gewoon met viltstift.

  #CZC59: Party!

   

  Mijn eigen quote verzonnen! Hihi.

  #CZC60: Vierkant/blokken 


  Een echt vakantiekaartje: met stiften ruitjespapier gevuld om te verpozen toen Mini-meisje aan het kleuren was. En toen kon ik het mooi voor deze opdracht gebruiken!.....

  #CZC61: Vrije uitwerking in 15 tot 20 minuten
   

  En dit is de laatste. Tot ziens! Bedankt CZC-team voor de opdrachten en iedereen voor de prachtige uitwerkingen en de likes op Facebook! Het was weer een grote uitdaging om alle kaartjes te maken, maar ik heb er weer enorm veel lol in gehad!

  3 opmerkingen:

  Nota Bene zei

  Hallo Bernardine,
  Wat heb je alweer een mooie reeks kaartjes gemaakt! Ik vind het echt sterk dat je op zo'n korte tijd zoveel ideeën krijgt én dan ook nog zo gevarieerd uitwerkt. Jouw blog is voor mij een echte ontdekking geweest, want zelf ben ik al een paar jaar precies met dezelfde dingen bezig als jij - hoewel de resultaten nog niet zo mooi zijn als die van jou! Ikzelf heb pas deze zomer de stap durven zetten om mijn knutsels ook aan de wereld te tonen via een blog, misschien wil je hem ook wel eens bezoeken?
  In elk geval bedankt om jouw werk te delen, ik heb nu al een paar van de ontwerpjes "aangekruist" waarmee ik op mijn manier zeker ook eens iets wil doen.
  Fijn weekend!

  Rensina Steursma zei

  Heel erg leuk allemaal!
  Nu heb je weer een mooie serie met prachtige quotes/lettertypes en kaartjes.
  Fijne zondag!

  Nicole Orriëns zei

  Dat hart vind ik knap gedaan. Gewoon een zin schrijven en dat het dan een hart lijkt vind ik mooi.

  Huisvlijt

  Een reactie posten

  Bedankt voor je berichtje!