Pagina's

donderdag 19 juni 2014

Beetje bezig met ... Zomer Challenge #3


Zoals reeds bekend probeer ik mee te doen met de Craftorij Zomer Challenge (CZC). En als je het niet wist, dan zie je hier de vorige blogjes!
De uitdaging is dus elke een correspondentiekaartje bewerken aan de hand van een thema, daar een foto van maken en wachten op de likes op Facebook. Oeps, schreef ik dat nou echt? :-)
Neeeeeh, het leukste van de challenge is inderdaad de creatieve uitdaging, het plezier dat je erin hebt. En dat ik mezelf train in het loslaten, omdat ik het perfect wil maken. Dat kan niet, want dan is de dag al om en is er al een volgende opdracht. Dus dàt is mijn eigen uitdaging.
Maar stiekem zijn de vind-ik-leuks op Feestboek ook wel errug leuheuk hoor. Net als de reacties hieronder :-D

Hieronder nummer 9 tot en met 12:

#CZC09: Regenboog


We zijn de afgelopen week er even tussenuit geweest. Dus ik moest me beperken in het materiaal, omdat ik nu eenmaal niet mijn hele studiootje met spullies kon meenemen. De uitwerkingen zijn daarom een beetje CAS (= clean and simple, d.w.z. er is veel wit op het kaartje met weinig opschmuck). Gelukkig is dat wel een beetje mijn stijl, dus dat is mooi meegenomen. :-)
En ik had wel de goede kleurtjes washitape meegenomen!


#CZC10: Eten


Volgens mij heb ik maar 2 vriendinnen met wie ik chocola eet. En vorig weekend waren we samen met onze gezinnen en kwamen deze jongens ook weer op tafel. Lekker hoor. Dus Harm en Lisje: speciaal voor jullie!
Later bedacht ik dat deze ook nog kan meedoen met de opdracht 6 (verwerk een verpakking) of opdracht 8 (liefde)
Materiaal: kraftpapier, witte Posca pen en eigengemaakt tape van het zakje (lang leve het dubbelzijdige plakband).


#CZC11: AlfabetDe inspiratie voor deze komt uit het boek van Joanne Sharpe dat ik onlangs kocht. 
De tekst is een pangram, dat is een zin met alle letters uit het alfabet daar in. Dit is ook een bijzondere want de y en de ij zitten er in, dus typisch Nederlands. In het Engels ken je vast deze ook: The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Gemaakt met een zwarte merkstift, een fineliner en - vanwege de beperkte materialen tijdens de vakantie - de viltstiften van het Midi-meisje. Soms kan ik zo blij zijn als iets mooi uitpakt :-)


#CZC11: KliederenHet bleek dat ik hierop vast liep. We waren met het gezin een weekje weg en ik had wel waterverf mee, maar verder weinig om te kliederen. Even geen inspiratie en toen bleven de volgende kaartjes ook liggen....
Zondagavond waren we weer thuis en zag ik een verfwerkje van mijn Mini-meisje en heb ik daar een stukje van gebruikt. Want als je nog maar net 4 jaar bent, kun je wèl heerlijk kliederen....

3 opmerkingen:

Rensina Steursma zei

Geweldige kaartjes weer!
Vind de bovenste zo leuk geworden met de gekleurde tapejes.
De m&m's is ook heel mooi.
Lieve groet, Rensina

Dymphie zei

jij bet lekker op dreef :) Die visjes kende ik nog niet, leuk!

Unknown zei

Prachtige tekst letters op je kaartjes. En allemaal mooi in elkaar gezet.
Ga gauw naar de volgende kijken. :-)

Groetjes Marlies

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!