Pagina's

woensdag 11 juni 2014

Beetje bezig met ... woensdag-wensdag #8

Kaartjes zonder wensen.
Maar die worden er vast nog wel bijgeschreven.

De plaatjes zijn "tweedehands" en dienden al een eerder doel.

Deze Hollandse kaart maakte ik van een folder van de Museumvereniging. Met Postcrossing zal al dit Nederland ergens in de wereld terecht komen...En de illustraties voor deze kaarten met kikker en olifanten zijn ook hergebruikt van oude kaarten.
Gekleurd papiertje eronder, washi-tape erbij en het stuurt weer fijn weg.

2 opmerkingen:

Rensina Steursma zei

Leuke kaartjes!
Fijn om alle gekregen kaartjes gewoon weer te hergebruiken. Zo gooi je ze niet weg maar krijgen ze een nieuw plaatsje.
Lieve groet, Rensina

Dirkje Spreeuw zei

Leuke kaarten. Hergebruik is altijd goed, toch?
Ik heb al eens zitten kijken op de site van postcrossing. Jij doet het dus. Doe je het allang? Is het echt zo leuk als het lijkt? Telkens als ik er iets over lees op internet bedenk ik me dat ik het toch ook eens moet gaan doen. Lijkt me ook wel verslavend :-)
Groetjes,
Paula

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!