Pagina's

donderdag 12 juni 2014

Beetje bezig met ... Zomer Challenge #2

Het lukt me nog steeds om de zomerse uitdaging* bij De Craftorij vol te houden. Ondertussen is opdracht 13 gepubliceerd, en ik ben bij tot en met 11. Nummer 12 is bijna klaar en 13 gaat me ook lukken, het idee is er al.

* Craftorij Zomer Challenge = elke dag - van 1 juni tot en met 31 juli 2014 - een opdracht die op een correspondentiekaart (ja gewoon die van de HEMA van 10x15 cm) moet worden uitgewerkt. Daar maak je een foto van en die zet je dan op een speciale pagina op Facebook.

Hieronder mijn uitwerkingen van opdracht 5 tot en met 8:

#CZC05: Nummers / getallen / cijfers
Eerst had ik als idee 1-2-3-4  hoedje van papier, maar die zag ik al (in een mooie uitwerking) gepubliceerd worden. En hoewel het helemaal niet raar is om een zelfde idee te hebben of uit te werken, voelt het toch anders als ik weet dat het al gedaan is. Dus op zoek naar iets anders.

Een andere deelneemster (ja, het zijn inderdaad alleen maar dames...) had een moeilijke rekensom waarbij de datum leidde naar opdracht 5. Daar werd ik door geïnspireerd! Op de middelbare school altijd een leuke grap en nu met mijn dochters ook garantie tot succes. Heb jij hem al uitgeprobeerd? :-)
Materiaal: Fineliners blauw, roze en zwart, ruitjes- en roze papier en wat washitape.

En? Heb je je oude calculator gevonden en het geprobeerd? Nog een kleine bonus dan: Probeer eens 707 + 707 = dat is LOL + LOL en de som is inderdaad heel veel lol :-)


#CZC06: Verwerk een verpakking

 
 
In onze papierbak lag van alles. Ook deze doos, van de gekleurde muisjes van Appie. Ongeveer 5 x 14,5 cm is uit de verpakking en de rest is door mij aangevuld met stiften en een fineliner. Ik vond hem zelf erg leuk gelukt :-)


#CZC07: Groen, groener, groenstWaar ik aan dacht ik bij groen... De achtergrond heb ik gesprayed met Fresh Lime van Dylusions.
De voorgrond is al het groene schrijfmateriaal dat ik voorhanden had...


#CZC08: LiefdeInspiratie vond ik via Pinterest, het is een wenskaart van Fotostudio9. Ik heb hem toch iets anders uitgewerkt en dan is-ie weer origineel :-)

Materiaal: fineliner, washitape en een beetje vilt (wat een gepriegel met die hartjes!!).


Tot zover de update. De volgende 4 kaartjes staan alweer in de wachtrij om gepost te worden.
Nog even geduld a.u.b.

2 opmerkingen:

Rensina Steursma zei

Wauw wat weer een geweldige kaartjes!
Ik geniet iedere keer weer van je mooie handwriting en leuke quotes.
Ben heel benieuwd naar de volgende reeks.
Lieve groet, Rensina

Unknown zei

Zo mooi wer, en idd geloof ik graag dat die vilten hartjes knippen een behoorlijk gep... was. Krijg ik niet voor elkaar hoor.
Op naar nr 4 tm 1.

Groetjes Marlies

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!